Judith Vanistendael - Pelgrim of niet?

Schrijver:
Titel: Pelgrim of niet?
ISBN: 9789054923466
Uitgever: De Bezige Bij
Bijzonderheden: Conditie: Goed
Prijs: € 4,80
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Judith Vanistendael maakte, net als elk jaar duizenden pelgrims, gelukszoekers en wandelaars, de 750 kilometer lange voettocht Camino Frances vanuit Saint-Jean-Pied-de-Port (Frankrijk) naar Santiago de Compostella (Spanje). Vanistendael was altijd al een fervente wandelaar en wilde de tijd en de rust nemen om goed over haar leven na te denken, een soort filosofisch experiment dus. Ze komt onderweg een grote verscheidenheid aan mensen tegen, maar ééntje leert ze beter kennen en ze besluiten samen verder te reizen. Vanistendael weet haar persoonlijke verhaal om te zetten in een voor iedereen herkenbare ervaring.

Judith Vanistendael (Leuven, 1974) is een Vlaamse striptekenares en illustratrice. Tussen 2007 en 2009 verscheen haar eerste stripalbum, het tweeluik De maagd en de neger, dat gebaseerd is op een kort verhaal van haar vader Geert van Istendael.

Beide delen van De maagd en de neger werden genomineerd voor de prestigieuze Grand Prix d’Angoulême. In 2012 verscheen het eveneens succesvolle Toen David zijn stem verloor. Beide titels werden in zeven talen vertaald
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Judith Vanistendael - Pelgrim of niet?