Ad Bakker - Financiële beroepen - Kennis bedrijfsadministratie

Schrijver:
Titel: Financiële beroepen - Kennis bedrijfsadministratie
ISBN: 9789057522291
Uitgever: Brinkman Uitgeverij
Bijzonderheden: Conditie: Goed
Prijs: € 7,60
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
De serie Kennis en vaardigheden voor de Financiële Beroepen is gebaseerd op de kwalificatieprofielen van de sector Financiële Beroepen (Ecabo). Analoog aan de naamgeving van Ecabo richten de boeken met de aanduiding ‘Elementaire kennis’ zich op niveau 3. De boeken met de aanduiding ‘Kennis’ zijn bestemd voor niveau 4.

Daarnaast is deze serie vanaf het schooljaar 2012-2013 geheel afgestemd op de SPL-toetsmatrijzen. Alle delen uit de serie bevatten een combinatie van theorie- en werkboek. Kennis Bedrijfsadministratie is bedoeld voor de opleiding Bedrijfs- en salarisadministrateur en Assistent-Accountant. De bijbehorende toetsmatrijs kent de aanduiding FB-KV4 en FB-KV5.

Ad Bakker heeft 15 jaar in het bedrijfsleven gewerkt in diverse administratieve functies. Daarna is hij in het onderwijs gegaan. Na enkele jaren op een MEAO en de overstap naar havo/vwo (de vakken Handelswetenschappen en Economie II) heeft Bakker in totaal 25 jaar onderwijservaring.

Daarnaast maakte hij deel uit van de examencommissie Handelswetenschappen havo en is hij meer dan 10 jaar bestuurslid van de VECON (Vereniging economiedocenten in het onderwijs) geweest. Momenteel is Ad Bakker actief als secretaris van de examencommissie Praktijkdiploma Boekhouden.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Ad Bakker - Financiële beroepen - Kennis bedrijfsadministratie