Thomas - Sneeuwblind

Schrijver:
Titel: Sneeuwblind
ISBN: 9789026982088
Uitgever: Unieboek | Het Spectrum
Bijzonderheden: Conditie: Goed
Prijs: € 5,00
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Een roman vol hartstocht, avontuur en doorzettingsvermogen, spelend tegen de achtergrond van een van de grootste uitdagingen in de natuur.

Sam McGrath ontmoet Finch Buchanan op een dieptepunt in zijn leven. Hij wordt onweerstaanbaar tot haar aangetrokken en impulsief besluit hij zijn baan op te zeggen en haar te volgen naar de Himalaya, waar zij als arts een groep zal begeleiden die de Mount Everest gaat beklimmen. Finch heeft geen idee welke gevoelens zij bij Sam teweeg brengt. Ze heeft haar eigen reden om naar de Himalaya te vertrekken: Al Hood, de bergbeklimmer die de expeditie zal leiden. Jaren geleden had Finch een kortstondige hartstochtelijke relatie met hem en ze heeft hem nooit kunnen vergeten. Tijdens de beklimming krijgt de prachtige, ontzagwekkende Mount Everest Sam, Finch en Al steeds meer in haar greep. omringd door sneeuw en in ijzige kou wordt ieder gedreven door eigen motieven op weg naar de hoogste top van de wereld. En hoe meer de tocht vordert, hoe meer er van hun fysieke en emotionele krachten wordt gevergd tot zij beslissingen moeten nemen met dramatische gevolgen...
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Thomas - Sneeuwblind