Dan Rhodes - Antropologie & honderd andere verhalen

Schrijver:
Titel: Antropologie & honderd andere verhalen
ISBN: 9789050001656
Uitgever: Uitgeverij Prometheus
Bijzonderheden: Conditie: Als nieuw
Prijs: € 6,05
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
De verrassende verhalenbundel Antropologie bevat 101 verhalen die bestaan uit precies 101 woorden (net als de volgende zin).

Ze hebben de 101 vriendinnen van de hoofdpersoon als onderwerp, die zonder uitzondering uitbundig mooi zijn, die ongelooflijk veel van hem houden, hem verlaten, hem bedriegen, die om verschillende redenen sterven, hem verleiden en bij hem intrekken, dreigen hem in de steek te laten, beloven hem nooit in de steek te laten, hem doen lijden, geen liefde voor hem voelen, hem bijna krankzinnig van geluk maken, kinderen van hem willen, oud met hem willen worden, de lengte van zijn geslachtsdeel publiekelijk bespotten, uit liefde voor hem zelfmoord plegen, hem op mannen wijzen die knapper zijn dan hij, hem verachten en bewonderen.

Dan Rhodes heeft in zijn grappige, ontroerende en met compassie geschreven debuut een nieuw genre uitgevonden - iets dat het midden houdt tussen proza, poëzie en serenade - met 'proserie' die erom schreeuwt op luide toon te worden voorgedragen in de tram, in de kroeg, op het strand, voor de televisie, bij het ontbijt, in bed, in een Franse bistro, in...
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Dan Rhodes - Antropologie & honderd andere verhalen Dan Rhodes - Antropologie & honderd andere verhalen Dan Rhodes - Antropologie & honderd andere verhalen