A. Doedens, L. Mulder - Geschiedenis van de twintigste eeuw

Schrijver:
Titel: Geschiedenis van de twintigste eeuw
ISBN: 9789055744879
Uitgever: Hb Uitgevers
Bijzonderheden: Conditie: Redelijk
Prijs: € 3,90
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Om de eigen tijd te kunnen begrijpen is kennis en inzicht nodig in de ontstaansgeschiedenis ervan. De auteurs van dit handboek hebben zich bij het schrijven laten leiden door de gedachte dat mensen die nu leven en ooggetuige zijn van vele ingrijpende gebeurtenissen, met zoveel informatie geconfronteerd worden dat het van groot belang is de achtergrond bij die informatie aan te brengen.

Gechiedenis van de twintigste eeuw geeft in kort bestek een beeld van een bijzondere eeuw. Wereldoorlogen, de opkomst en ontwikkeling van het communisme, fascisme en nationaal-socialisme, de Koude Oorlog, de ontwikkelingen in Oost-Europa en in het Midden-Oosten, vormden het kader van een periode gekenmerkt door ongekende welvaart voor honderden miljoenen mensen, armoede voor miljarden mensen, bevolkingsexplosies, enorme technologische ontwikkelingen en een ongeëvenaarde vervuiling van het leefmilieu.In dit boek worden de eerste negen decennia van die bijzondere eeuw beschreven. De nadruk ligt op de politieke en sociaal-economische gebeurtenissen in de Westerse wereld. De ontwikkelingen die hebben plaatsgevonden in de periode 1992-2006 beschrijven de auteurs van dit boek in een aanvullend document. Deze tekst is verkrijgbaar via deze website. Zie downloads.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

A. Doedens, L. Mulder - Geschiedenis van de twintigste eeuw