Anne Nivat - Wolkenkrabber In Moskou

Schrijver:
Titel: Wolkenkrabber In Moskou
ISBN: 9789029536899
Uitgever: de Arbeiderspers
Bijzonderheden: Conditie: Als nieuw
Prijs: € 5,45
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Hoe leven de Russen tegenwoordig? Waar dromen ze van? Wat betreuren ze? Waar zijn ze bang voor? Vragen die buitenlandcorrespondente Anne Nivat stelde aan de bewoners van de monumentale granietrode 'Stalintoren' waarin ze woont. Het in grandioze empirestijl opgetrokken complex, dat achthonderd appartementen telt, wordt sinds 1952 bewoond door schrijvers, componisten, regisseurs, hoge functionarissen van de geheime dienst en hooggeplaatste militairen, kortom representanten van de artistieke en politieke elite van Rusland. Ook de nieuwe rijken met hun designinterieurs hebben zich inmiddels in de 'Empire State' van Moskou gevestigd.
Nivat laat de bewoners van nu aan het woord en tekende hun herinneringen aan vroegere bewoners op, onder wie de sterdanseres van het wereldberoemde Bolsjoj-theater Galina Oelanova en de schrijver Konstantin Paustovskij. Door hun verhalen en herinneringen wordt de overgang van het dictatoriale Rusland naar de democratie van nu belicht en ontvouwt zich een panoramisch, genuanceerd beeld van een veranderende Russische maatschappij en haar historisch gegroeide tegenstrijdigheden.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Anne Nivat - Wolkenkrabber In Moskou