Vittorio V. Busato, Vittorio V. Busato - Van Loyaliteit Naar Mo

Schrijver:
Titel: Van Loyaliteit Naar Mobiliteit
ISBN: 9789043012386
Uitgever: FT Prentice Hall
Bijzonderheden: Conditie: Goed
Prijs: € 4,75
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
'De premie-inning van wettelijke premies bij werkgevers gaat over naar de Belastingdienst'. Eén zinnetje uit het regeerakkoord van het eerste kabinet-Balkenende. Deze ene zin was de start van de grootste reorganisatie ooit binnen het publieke domein en met deze zin kwam de baan van ongeveer 3.000 UWV-medewerkers op de tocht te staan. Een ongekend aantal bij (re)organisaties in de sociale zekerheid. Wat dit heeft betekend voor de loyale werknemers van het UWV en hoe dit proces verlopen is, vertelt Vittorio Busato in het boek Van loyaliteit tot mobiliteit. De auteur Vittorio Busato interviewde voor dit boek een zestigtal medewerkers en betrokkenen uit alle lagen van de organisatie. Hun ervaringen, hún emoties en de impact van veranderprocessen op mensen van vlees en bloed staan centraal in dit boek. Een leerzame case voor iedereen die binnen organisaties verantwoordelijk is voor verandertrajecten.

De auteur
Vittorio Busato is psycholoog en publicist en schreef reeds vele artikelen en boeken over psychologische onderwerpen en over personeels- en verandermanagement. Hij heeft onlangs voor zijn biografie Weg met Piet Vroon de Van Strien Publicatieprijs voor geschiedschrijving over de psychologie gewonnen
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Vittorio V. Busato, Vittorio V. Busato - Van Loyaliteit Naar Mobiliteit