M. Verkamman - Oranje In Beeld

Schrijver:
Titel: Oranje In Beeld
ISBN: 9789077740026
Uitgever: Uitgeverij De Boekenmakers
Bijzonderheden: Conditie: Als nieuw
Prijs: € 5,45
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Het Nederlands Elftal heeft op het EK 2004 in Portugal opnieuw aangetoond bij de beste landenteams van Europa te horen. Sinds Oranje in 1988 zelf de Europese titel binnen wist te slepen, behoort het steevast bij de beste teams van Europa. In 1996 haalde Oranje de kwartfinale, in 1992 en 2000 reikte het Nederlands elftal tot in de halve finale. Ook in Portugal was dat weer het geval. Het Nederlands elftal heeft onder leiding van Dick Advocaat het lang wekenlang in de ban van het EK Voetbal gehouden: van bijna uitgeschakeld in de poulewedstrijden tot bijna in de finale! Tevens leidde een wissel (Robben) zelden tot zoveel ophef en veroorzaakte bovendien een ware hetze tegen de bondscoach. Advocaat zou enkele dagen na Euro 2004 zijn ontslag bij de KNVB indienen. Dit boek, met foto's van Pics United (het enige fotobureau in de wereld gespecialiseerd in enkel en alleen voetbalfotografie), geeft een prachtige impressie van drie weken spanning op het EK Voetbal in Portugal.
Van de zinderende eerste wedstrijd van Oranje tegen Duitsland, de thriller tegen Tsjechië, de beslissende wedstrijd tegen Letland tot de kwartfinale tegen Zweden en de uitschakeling door Portugal in de halve finale.
'Oranje in beeld' neemt u nog een keer mee naar de opwindendste momenten van dit EK, winst en verlies voor de spelers, opwinding en verslagenheid bij de supporters. Het Nederlands elftal werd weliswaar geen Europees kampioen, maar schaarde zich andermaal bij de top van Europa. En dat is ook iets om trots op te zijn.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

M. Verkamman - Oranje In Beeld