Willy Heemskerk-Burggraaf - Heemskerk-Burggraaf, Willy-Uit lief

Schrijver:
Titel: Heemskerk-Burggraaf, Willy-Uit liefde voor elkaar
ISBN: 9789021055145
Uitgever:
Bijzonderheden: Anniek Meijerink, de hoofdpersoon in Uit liefde voor elkaar van Willy Heemskerk-Burggraaf, werkt sinds kort als gynaecologe in het academisch ziekenhuis. Ze is begin dertig, en al weer jarenlang getrouwd met Mart, die aan een rolstoel gekluisterd...
Prijs: € 3,50
Verzendkosten: € 3,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Anniek Meijerink, de hoofdpersoon in Uit liefde voor elkaar van Willy Heemskerk-Burggraaf, werkt sinds kort als gynaecologe in het academisch ziekenhuis.
Ze is begin dertig, en al weer jarenlang getrouwd met Mart, die aan een rolstoel gekluisterd is. Anniek staat dichtbij de vele vrouwen die zij behandelt: baarmoederproblemen, gecompliceerde zwangerschappen en bevallingen werkt zij gevoelig maar hoogst professioneel af.
Ze wordt gewaardeerd door haar collega’s en prof. dr. Tanhuis - maar toch huilt haar hart. Want zij en Mart zullen nooit vader en moeder worden. Met inzet van de moderne medische technologie wenst Mart geen kind te verwekken. Maar Anniek blijft hopen, en probeert haar zin te krijgen. Hun huwelijk heeft daardoor zwaar te lijden. Het is dokter Tanhuis die Anniek tenslotte de weg wijst...
Verder lezen

Boekenstek uit Goudswaard

zakelijk

Logo Boekenstek

Onze verzendkosten bedragen € 3,50 per bestelling (binnen Nederland). Bij bestellingen boven de € 50,- betaalt u geen verzendkosten. Zie voor meer informatie www.boekenstek.nl.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Willy Heemskerk-Burggraaf - Heemskerk-Burggraaf, Willy-Uit liefde voor elkaar