Wierenga , Pieter - Ongenode Gasten

Schrijver:
Titel: Ongenode Gasten
Taal: Nederlands
Uitgever:
Bijzonderheden: als nieuw, nieuwstaat
Prijs: € 14,00
Verzendkosten: € 4,40 (binnen Nederland)
Meer info:
Dit boek Ongenode gasten brengt het terrein van obsessieve energieën in kaart. Obsessieve energieën gebruiken energie van de gastpersoon en uiten zich in vermoeidheid, pijnplekken, lichaamspantsers of ontstekingen. Psychische gevolgen zijn dwanghandelingen, stemmen horen en vormen van gespletenheid. Een veel voorkomende, maar weinig besefte vorm van obsessie komt door al dan niet vrijwillig binnengekomen onbelichaamden. Literatuur en films verkopen daarover middeleeuwse onzin: obsessoren die demonische bezetenheid veroorzaken en daartegenover door God gezonden gidsen.
Dit boek neemt het begrip obsessoren nuchterder en ruimer. Vele niet-kwaad-aardige soorten komen aan bod. Zoals zwervers die onderdak en warmte zoeken, en ‘onverklaarbare’ vermoeidheid geven. Dat gebeurt als we leeg zijn, en even passieve, gelijkgestemde zwerfenergie van buitenaf die leegte vult. We kunnen ook geobsedeerd worden door ideeën en uitspraken. Zelfs van ons vervreemde eigen delen kunnen obsessief worden. Daarnaast beschrijft Pieter Wierenga vele andere obsessieve invloeden, zoals de meeste zich als gids opwerpende figuren. Doorgaans zijn het betweters en bemoeials. Bonafide gidsen zijn er ook; die weten hoever ze kunnen gaan.
Obsessie lijkt naast gestrande paranormale ontwikkeling de voornaamste reden van schizofrenie. Schizofrenie, hallucineren, meervoudige persoonlijkheid, waandenkbeelden, manisch, borderline en psychose zijn: etiketten die suggereren dat er weinig aan valt te doen. Binnen de psychiatrie is er meer diagnose dan therapie. Psychofarmaca schakelen juist die delen van ons uit waarmee we moeten werken. Eenmaal gevangen blijft dan gevangen. Ook onder de deelpersoonlijkheden in MI’S zitten onbelichaamden. Andere delen horen bij een vorig leven. Ook alter-ego’s zijn van diverse pluimage. Juist de kleintjes waarmee het probleem valt op te lossen, komen zelden aan bod.
Ons laten beïnvloeden hoort bij onze leerprocessen. Dat is aanpassing – soms slachtofferschap. Via toetsing en eigen waarneming ontstaan groei en zelf verantwoordelijk zijn. Van eigenwijs komen we via op een eigen wijze doen tot eigen wijsheid en intelligentie. Door te ontdekken wat niet-eigen is, leren wij wie wij zelf zijn.
Een onconventioneel boek over een ongewoon onderwerp.
Pieter Wierenga (1930) groeide op in Wolfheze en maakte de luchtlandingen van de Slag om Arnhem mee. Na de HBS-b werd hij straaljagerpiloot en toen projectontwikkelaar. Op zijn 50ste begaf hij zich in hypnotherapie, reïncarnatietherapie, rebirthing, e.d. Hij is docent en therapeut in Zwolle.

ALS NIEUW, NIEUWSTAAT, VASTE PRIJS
Verder lezen

De Oorsprong uit Nieuw Roden

zakelijk

Logo De Oorsprong

KIJK OOK IN SPAM voor onze mails.
==============
==============
Verzending in Nederland:
Alle brievenbuspost wordt verzonden voor € 4,40
Pakketpost € 8 euro.
Verzendkosten buitenland: op aanvraag.

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Wierenga , Pieter - Ongenode Gasten

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Oorsprong

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De Oorsprong
    Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
  • Identiteit verkoper:
    Boekhandel de Oorsprong
    Kamer van Koophandel nummer: 01155663
    NL001442341B29
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Oorsprong een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Oorsprong vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De Oorsprong kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.