Piers, A. - De tuin in ! / het handige tuinboek voor iedereen

Schrijver:
Titel: De tuin in ! / het handige tuinboek voor iedereen
ISBN: 9789057673559
Taal: Nederlands
Uitgever: Momedia
Bijzonderheden: 2009, oblong paperback, gebruik sporen, rug verkleurd, goed exemplaar
Prijs: € 5,00
Verzendkosten: € 4,20 (binnen Nederland)
Meer info:
De tuin in! zit boordevol simpele maar wel hele leuke oplossingen en ideeën. Speciaal voor tuinanalfabeten zit er een overzichtelijke tuinkalender in, maar ook met alle ins en outs over bloemen en planten die het bijna altijd, en bijna overal goed doen.
Recensie(s)

Een dun en trendy tuinboekje voor mensen die wel een leuke tuin willen, maar weinig tijd hebben en geen groene vingers. In acht korte hoofdstukken komt vrijwel alles aan bod: de basis van tuinieren, potplanten, bollen, zaaien, water, terrassen en tuinieren met kinderen. Met handige plaatjes met uitleg over hoe je bijvoorbeeld planten moet verpotten, plattegronden van tuinontwerpen, foto's van verschillende bloemen en planten. Foto's van Barbie en Ken leuken ieder hoofdstuk op en benadrukken dat tuinieren helemaal niet ingewikkeld hoeft te zijn en dat je met weinig werk al flink kunt genieten. Een geestige invalshoek waardoor dit boekje zich duidelijk onderscheidt van de saaie en lijvige tuinboeken. De tips en uitleg zijn daarentegen wel serieus en praktisch. Het boekje besluit met een tuinkalender, een register ontbreekt. Al met al een handig en vrolijk boekje dat voor veel mensen waardevol kan zijn.
Verder lezen

Ann d'er Winkel

zakelijk

Ann d'er Winkel uit Driebergen-Rijsenburg

Logo Ann d'er Winkel

De getoonde portokosten bij het boek zijn de portokosten per bestelling in Nederland voor thuisbezorging. Bestellingen worden, na betaling, verstuurd tijdens openingsdagen. Portokosten worden per bestelling gerekend en niet per boek. Ophalen in Driebergen is ook mogelijk (graag vermelden bij bestellen) Retourkosten voor koper. Kijk bij www.annderwinkel.nl voor meer informatie.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Piers, A. - De tuin in ! / het handige tuinboek voor iedereen