Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

LION CACHET, C.A. - De kunstwereld. Weekblad voor Nederland en

Schrijver:
Titel: De kunstwereld. Weekblad voor Nederland en België gewijd aan Letteren, Tooneel, Muziek, Schilder-, Bouw- en Beeldhouwkunst. 1e jaargang, no. 25.
Uitgever:
Bijzonderheden:
Prijs: € 395,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Amsterdam, De Kunstwereld, 1894. 41 x 33 cm. Origineel lithografisch omslag. (2), 8 p. 1e druk. Afgezien van wat nietjesroest in uitstekende staat, niet horizontaal of verticaal gevouwen Fantastische grote omslaglitho gedrukt in groen, met een monster tussen in facetten geslepen edelstenen, hurkende onder twee harpen. Bloem- en plantmotieven aan de zijkanten, alles in vroege art nouveau. In het blad ligt een groot portret van Richard Wagner. Met artikelen over kunst (o.a. Odilon Redon, over de Antwerpse Tentoonstelling, en geschreven door o.a. Edward B. Koster en Charles van Deventer). Advertenties op de overige drie bladzijden van het omslag. Zeer zeldzame vroege art nouveau lithografie van Lion Cachet, en dat in uitstekende staat, ongevouwen in het complete tijdschrift waar de litho voor gemaakt is!
Verder lezen

Fokas Holthuis uit Den Haag

zakelijk

Logo Fokas Holthuis

Bezoek onze rijk geïllustreerde website en abonneer u gratis op onze wekelijkse nieuwsbrief

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

LION CACHET, C.A. - De kunstwereld. Weekblad voor Nederland en België gewijd aan Letteren, Tooneel, Muziek, Schilder-, Bouw- en Beeldhouwkunst. 1e jaargang, no. 25.