Cornwell, Bernard - De witte ruiter

Schrijver:
Titel: De witte ruiter
ISBN: 9789057309106
Taal: Nederlands
Uitgever: WalburgPers Algemeen
Bijzonderheden: 2013, 416pp, paperback
Prijs: € 25,10
Verzendkosten: € 4,25 (binnen Nederland)
Meer info:
Het vervolg van de succesroman Het Laatste Koninkrijk is De Witte Ruiter, het tweede deel van een hartveroverende reeks over het lot van de legendarische Alfred de Grote en het ontstaan van Engeland zoals we dat kennen. In dit boek staan de Saksen er aanvankelijk uitermate beroerd voor. Verslagen door de Vikingen, die praktisch heel Engeland hebben onderworpen, trekken Alfred en een kleine troep krijgers zich terug in het moeras.
Een van hen is Uhtred, de hoofdpersoon van deze reeks. Voor een moment overdenkt Uhtred, de hoofdpersoon van dit boek, de twee zielen die in zijn borst huizen: Viking en Saks.
'Ik begreep eindelijk dat ik bij de Vikingen weliswaar gelijk was aan mijn naaste vrienden, maar dat ik zonder die vrienden een van de vele krijgers zonder land of heer zou zijn. Onder de Saksen echter was ik werkelijk één van hen en niet afhankelijk van andermans grootmoedigheid.'
Veel gelegenheid voor zulke overpeinzingen heeft de held van Het Laatste Koninkrijk niet, want ook in De Witte Ruiter tuimelen de gewelddadige krachtmetingen tussen de Vikingen en de Saksen van de pagina. Tegen de achtergrond van de grillige Engelse zuidwestkust, de moerassen van Somerset en het verafgelegen westen van Wales weerstaat de gedecimeerde macht van Alfred de Grote. In dit negende-eeuwse drama speelt Uhtred zijn eigen rol.
Verder lezen

Vijolas Boek uit Huizen

zakelijk

Logo Vijolas Boek

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Cornwell, Bernard - De witte ruiter

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Vijolas Boek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Vijolas Boek
    Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
  • Identiteit verkoper:
    Vijola's Boek
    Kamer van Koophandel nummer: 32124920
    NL002384847B07
  • Na uw bestelling ontvangen u en Vijolas Boek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Vijolas Boek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Vijolas Boek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.