TextCase - Foei!

Schrijver:
Titel: Foei!
ISBN: 9789048302529
Taal: Nederlands
Uitgever: Veltman Uitgevers B.V.
Bijzonderheden: Goed. Paperback. Conditie Goed, heel mooi, bijna als nieuw, met geen of heel lichte, nauwelijks noemenswaardige sporen van gebruik.
Prijs: € 6,15
Verzendkosten: € 3,95 (binnen Nederland)
Meer info:

Honden kunnen heel beminnelijk zijn, maar hebben soms het opmerkelijke vermogen ons publiekelijk het schaamrood op de kaken te jagen en zich thuis te misdragen. Een hond die zijn neus in het kruis van uw tante drukt of het Perzische tapijt als toilet gebruikt: zodra uw hond in overtreding is, hebt u heel wat uit te leggen en schoon te maken. Maar er is hulp voor u! Amanda O’Neill vertelt u wat de reden is voor het wangedrag van uw hond en wat u zelf kunt doen om deze problemen voorgoed te verhelpen.


Foei is een veelgebruikte term om ongewenst gedrag bij honden te bestraffen. Dit boek helpt u verschillende vormen van ongewenst gedrag aan te pakken. Aan bod komen: ergerlijke eetgewoonten, stinkende situaties, vieze flaters, seksuele neigingen, problemen met mensen, wandelproblemen, onuitstaanbaar gedrag in huis en schade. Elk besproken probleem wordt op luchtige wijze verklaard, de oorzaken komen aan bod en er worden duidelijke tips gegeven over hoe u het probleem kunt voorkomen, ondergaan of volledig verwijderen. De humoristische illustraties nemen de relatie tussen mens en hond scherpzinnig op de hak.

Verder lezen

Boekhandel Moos uit Weesp

zakelijk

Logo Boekhandel Moos

Verzendkosten:
Brievenbuspakje in Nederland:
€ 3,95 inclusief BTW.
Prijs pakket Postnl naar een huisadres (of als u wenst ophalen bij een PostNL,even aangevend dan) in Nederland:
€5,95 inclusief BTW.
Prijs pakket Postnl naar een huisadres in België : €8,95 inclusief BTW.
Prijs pakket Postnl Parcelshop naar een huisadres in Duitsland : €9,25 inclusief BTW.

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

TextCase - Foei!