Jan Kees van der Velden - Hollandse golflandschappen

Schrijver:
Titel: Hollandse golflandschappen
ISBN: 9789055947607
Uitgever: Scriptum
Bijzonderheden: Als nieuw
Prijs: € 3,00
Verzendkosten: € 6,50 (binnen Nederland)
Meer info:
De Dutch Open, het belangrijkste golftoernooi van Nederland (1912) en het oudste van Europa, ligt ten grondslag aan het fotoboek Hollandse Golflandschappen (HG).

Alle banen die ooit gastheer waren van ?de Dutch? (o.a de Haagsche, de Hilversumsche, de Kennemer, de Noordwijkse en de Rosendaelsche ) worden op groot formaat (28,5 x 36 cm) gepresenteerd.

Geen boek over birdies of tees. De fraaie landschappelijke omgevingen, door Thijs Tuurenhout gefotografeerd, spelen hier de absolute hoofdrol. Zomer, winter, herfst of lente, de banen zijn op ieder moment van het jaar gefotografeerd. En dat maakt HG uniek.

De tekst is van Jan Kees van der Velden, hoofd­redacteur Golf Journaal en Golfers Magazine.
Verder lezen

Books4Life Tilburg uit Tilburg

zakelijk

Logo Books4Life Tilburg

Books 4 Life exploiteert winkels in tweedehands boeken voor het goede doel, gerund door vrijwilligers. Books 4 Life heeft vestigingen in Amsterdam, Eindhoven, Groningen, Nijmegen, Tilburg en Utrecht. En in Oostenrijk in Graz en Wenen.
Meer informatie vindt u op www.books4lifetilburg.nl. Op deze site staat beschreven welke goede doelen Books 4 Life Tilburg steunt. Ook kunt u er lezen hoe u boeken kunt schenken en kopen en hoe u vrijwilliger of sponsor kunt worden.
e-mailadres: info@books4lifetilburg.nl
telefoon: 013-4663680
bezoekadres winkel:
Gebouw C, Kamer 045
op de Universiteit van Tilburg,
Warandelaan 2,
5037 AB Tilburg
Verder lezen

De verkoper zal binnen 4 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.