Lowen, Alexander - Bio-Energetica De genezende taal

Schrijver:
Titel: Bio-Energetica De genezende taal
Taal: Nederlands
Uitgever:
Bijzonderheden: nieuw
Prijs: € 16,00
Verzendkosten: € 8,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Het doel van de bio-energetica is de vreugde en het genot van het dagelijks leven te vergroten. Haar methode bestaat uit het op dynamische wijze werken met het lichaam. Met behulp van deze therapie kan de geremde mens zich vrijer voelen, en de angstige mens meer zelfvertrouwen krijgen. De te agressieve mens wordt er zachtmoediger door, en de geblokkeerde mens wordt over zijn remmingen heen geholpen. Het lichaamswerk, dat bestaat uit ademhaling, beweging en het tot uitdrukking brengen van gevoelens, leidt soms tot dezelfde inzichten als de traditionele therapievormen ons verschaffen.
Alexander Lowen is de ontwerper en belangrijkste drijvende kracht achter de bio-energetische technieken en dit boek biedt een belangrijke synthese van zijn gehele werk.
RecensieHet fundamentele werk van één van de grondleggers van de bio-energetica, gebaseerd op de grondslagen van de theorieën en praktijk van W. Reich. De bio-energetica is een psychosomatische methodiek die door het wegnemen van allerlei innerlijke spanningen niet alleen psychotherapeutisch werkzaam is maar ook de ontplooiing en de uitgroei van de persoonlijkheid bevordert. De methode wordt therapeutisch gebruikt voor het aanpakken van allerlei psychosomatische spanningen, vormen van angsten maar ook van hoofdpijn en rugpijn. Het fundamentele en belangrijke boek is voortreffelijk, duidelijk en helder vertaald. Bevat kleine, wat schematische tekeningen die houdingen en oefeningen illustreren en noten per hoofdstuk.

pakket
NIEUW, VASTE PRIJS
Verder lezen

De Oorsprong uit Nieuw Roden

zakelijk

Logo De Oorsprong

KIJK OOK IN SPAM voor onze mails.
==============
==============
Verzending in Nederland:
Alle brievenbuspost wordt verzonden voor € 4,40
Pakketpost € 8 euro.
Verzendkosten buitenland: op aanvraag.

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Lowen, Alexander - Bio-Energetica De genezende taal Lowen, Alexander - Bio-Energetica De genezende taal

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Oorsprong

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De Oorsprong
    Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
  • Identiteit verkoper:
    Boekhandel de Oorsprong
    Kamer van Koophandel nummer: 01155663
    NL001442341B29
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Oorsprong een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Oorsprong vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De Oorsprong kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.