Yasmin Verschure, Yasmin Verschure - Liefde Is Al Wat Is

Schrijver:
Titel: Liefde Is Al Wat Is
ISBN: 9789076953533
Uitgever: Schors V.O.F., Uitgeverij
Bijzonderheden: Conditie: Als nieuw
Prijs: € 5,45
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Het derde boek van Yasmin verhaalt over haar driemaandelijkse verblijf in Zuid-Afrika. Het gaat over de kracht van onvoorwaardelijke liefde en het ontwaken van het Christusbewustzijn in ieder mens. Het belicht de innerlijke strijd tussen licht en donker, welke zo mooi wordt gesymboliseerd door de uiterlijke strijd in de stof tussen blank en zwart.
Onvoorwaardelijke Liefde is de Kracht van de pure EENVOUD. Onvoorwaardelijke Liefde is datgene wat overblijft wanneer we door het vuur van loutering zijn gegaan. We openen ons hart voor de liefdesvibratie, de Christus in onszelf en leggen het kleed der afgescheidenheid af. We ontwaken in onze ware realiteit. Vanaf dat moment weten we in elke cel van ons wezen dat we goddelijke wezens zijn.
'Mijn derde boek gaat over deze Kracht van Onvoorwaardelijke Liefde. Datgene wat we in wezen allemaal zijn. We zoeken voortdurend vervulling buiten onszelf en vergeten dat wijzelf de BRON zijn waaruit alles ontspringt. Wanneer we in deze liefde ontwaken, zijn we op weg om wereldburgers te worden en kunnen we alles buiten onszelf omarmen met dezelfde liefde en hetzelfde respect wat we inmiddels voor onszelf hebben. Ons zielsverlangen vervult zich en materiele begeerten verdwijnen naar de achtergrond. Ons mededogen en onze aanwezigheid worden de instrumenten waardoor de wonderen van het universum zich kunnen ontvouwen'.
Ons 'zijn' in Zuid-Afrika met al haar tegenstellingen, haar schoonheid en haar ongekende mogelijkheden, haar intense lijden en intense vreugde hebben mij geïnspireerd tot het schrijven van dit universele verhaal. Ik hoop dat jij er van zult genieten en dat je jezelf er in mag herkennen!
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Yasmin Verschure, Yasmin Verschure - Liefde Is Al Wat Is