Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

N. Schuttevaer-Velthuys - Schuttevaer-Velthuis, N.-Het kan verk

Schrijver:
Titel: Schuttevaer-Velthuis, N.-Het kan verkeren
ISBN: 9060577612
Uitgever:
Bijzonderheden: Het kan verkeren van Nel Schuttevaêr-Velthuys is een boeiende streekroman over het wel en wee van twee families aan het begin van de 20e eeuw in Noord-Holland. Op het oude landgoed Berkensteyn zwaait jonkheer Ferdinand Ansingh van Delden de scept...
Prijs: € 3,50
Verzendkosten: € 3,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Het kan verkeren van Nel Schuttevaêr-Velthuys is een boeiende streekroman over het wel en wee van twee families aan het begin van de 20e eeuw in Noord-Holland.
Op het oude landgoed Berkensteyn zwaait jonkheer Ferdinand Ansingh van Delden de scepter. Geheel volgens de traditie van zijn geslacht denkt hij in de termen van 'heren en knechten'. Tot die 'knechten' wordt ook de tuinman Janus de Geus gerekend, die met zijn gezin in een bescheiden huisje op het landgoed woont. Er verandert veel in de onderlinge verhoudingen als de twee volgende generaties gezamelijk opgroeien.
Verder lezen

Boekenstek uit Goudswaard

zakelijk

Logo Boekenstek

Onze verzendkosten bedragen € 3,50 per bestelling (binnen Nederland). Bij bestellingen boven de € 50,- betaalt u geen verzendkosten. Zie voor meer informatie www.boekenstek.nl.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

N. Schuttevaer-Velthuys - Schuttevaer-Velthuis, N.-Het kan verkeren