Edo van Uchelen - Amfibieen En Reptielen In Drenthe

Schrijver:
Titel: Amfibieen En Reptielen In Drenthe
ISBN: 9789052944845
Uitgever: Profiel
Bijzonderheden: Conditie: Als nieuw
Prijs: € 19,85
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Waar vind je ze en hoe leven ze?
Drenthe is een van de rijkste provincies wat betreft soorten amfibieën en reptielen. Er zijn relatief veel heidevelden en hoogveenrestanten die van oudsher bewoond worden door karakteristieke soorten als de adder, de gladde slang, de heidekikker en de poelkikker.
Maar ook buiten de grote natuurgebieden zijn de laatste jaren in Drenthe interessante vondsten gedaan. Een goed en actueel verspreidingsbeeld met betrekking tot amfibieën en reptielen in Drenthe is belangrijk voor de Europese Habitatrichtlijn, de nationale Flora- en faunawet en de Natuurbeschermingswet. Om de ontwikkelingen op het gebied van amfibieën en reptielensoorten vast te leggen heeft de ‘Werkgroep Amfibieën Reptielen Drenthe’ in samenwerking met de Provincie Drenthe het initiatief genomen om een verspreidingsatlas te realiseren.
Deze atlas gaat specifiek in op de situatie in Drenthe en geeft een uitgebreide beschrijving van alle in Drenthe voorkomende soorten amfibieën en reptielen, die alle een beschermde status hebben. De atlas is geïllustreerd met prachtige foto’s en overzichtskaarten per soort met daarnaast informatieve kaderteksten. Om die reden is het boek niet alleen een must voor beheerders van natuur, bos, openbaar groen en water, maar voor iedereen die geïnteresseerd is in de verborgen levenswijze van deze fascinerende dieren.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Edo van Uchelen - Amfibieen En Reptielen In Drenthe