Marion Hoekveld - Tsanga-tsanga-na

Schrijver:
Titel: Tsanga-tsanga-na
ISBN: 9789068329391
Uitgever: Stichting Lm Publishers
Bijzonderheden: Conditie: Goed
Prijs: € 10,80
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Op de kaart dobbert een groene vlek naast Afrika. Dat is Madagaskar, het rode eiland. Hier groeien nog oerbomen zoals de baobab, grazen de zeboes en worden de doden tijdens een groot feest herbegraven. Wist je dat een bruidsschat nog steeds met zeboes wordt betaald? Ongeveer tweeduizend jaar geleden kwamen er mensen wonen op Madagaskar. Ze kwamen in kleine bootjes uit Azië, Arabië en Afrika. Daardoor is Madagaskar een land met veel verschillende mensen en gewoonten. Een verhaal over een land en een volk met een bijzondere cultuur.
Tsanga-tsanga-na betekent: lopen en tegelijkertijd rondkijken, en dat is precies wat je doet in dit boek. Door de korte literaire impressies die geïllustreerd zijn met prachtige full colour foto´s krijg je het gevoel dat je zelf in Madagaskar loopt en rondkijkt.
'Tsanga-tsanga-na Madagaskar, verhalen over een eiland' is een bijzonder en informatief lees-, kijkboek voor kinderen vanaf 10 jaar.
Marion Hoekveld is beeldend kunstenaar en schrijfster. Samen met fotograaf Michel Pellanders reist ze de wereld rond. Ze maakten twee boeken over indianen in Brazilië: Mekaron en Awi. Na hun start in Madagaskar, reizen ze nu door Afrika.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Marion Hoekveld - Tsanga-tsanga-na