Ahmad Vincenzo - Het Boek Uit De Hemel

Schrijver:
Titel: Het Boek Uit De Hemel
ISBN: 9789054601265
Uitgever: Bulaaq, Uitgeverij
Bijzonderheden: Conditie: Redelijk
Prijs: € 8,40
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Hoofdpersoon is Zaid, geboren in het Arabië van de zevende eeuw, in dezelfde streek en tijd waarin de profeet Mohammed leefde. Zaid is acht jaar en de situatie voor de bewoners van de oasestad Medina wordt steeds moeilijker. Er is vaak oorlog, en er móet iets gebeuren.
Als Mohammed in de oase komt wonen, breekt er voor iedereen een grootse en spannende tijd aan. Ook voor de jonge Zaid. Wanneer hij de nieuwe bewoner leert kennen, komt zijn leven op z'n kop te staan. Helemaal als hij de opdracht krijgt de woorden van Mohammeds goddelijke openbaring vast te leggen in de koran, het boek dat de wereld ingrijpend zou veranderen. Het boek uit de hemel combineert een aanstekelijke fantasie met grote kennis van de begintijd van de islam. Zaid heeft, net als de meeste personages in dit boek, echt bestaan. Hij is de geschiedenis in gegaan als de jonge secretaris van Mohammed.
Deze spannende historische roman is geschreven voor jong én oud, voor iedereen die op een meeslepende manier kennis willen maken met de geboorte van een wereldgodsdienst. Ahmad Vincenzo (Napels, 1961) werkt als godsdiensthistoricus aan de universiteit van Napels. Hij werd op zijn negenentwintigste moslim en heeft verschillende boeken geschreven over de islam. Dit is zijn eerste jeugdboek. Het boek uit de hemel verscheen behalve in Italië, ook in een Spaanse vertaling. Een Duitse uitgave is in voorbereiding.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Ahmad Vincenzo - Het Boek Uit De Hemel