P. van den Brom-Snijders, Marc van Zanten - Gebroken getallen 1

Schrijver:
Titel: Gebroken getallen 1
ISBN: 9789006955040
Uitgever: ThiemeMeulenhoff bv
Bijzonderheden: Conditie: Als nieuw
Prijs: € 14,90
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Gebroken getallen is de eerste uitgave in onze nieuwe reeks voor reken- en wiskundedidactiek. De vele praktijkvoorbeelden en -opdrachten maken het een toegankelijk en actueel studieboek waarmee studenten zich kunnen bekwamen in professionele gecijferdheid en reken-wiskundedidactiek. Gebroken getallen bestaat uit drie delen.

Deel A is het activiteitengedeelte waarin de student aan de slag gaat met onderzoeksopdrachten en praktijksuggesties. Er zijn drie hoofdstukken:
Kinderen leren rekenen/wiskunde
Verzorgen van realistisch reken-wiskundeonderwijs
Zorgverbreding rekenen/wiskunde
Elk hoofdstuk wordt ingeleid door een voorbeeld uit de praktijk. Daarna volgen verschillende opdrachten waarmee studenten o.a. leren kijken naar kinderen, een goede reken-wiskunde les leren geven (zowel met als zonder een methode) en leren diagnostiseren en remediëren.

Deel B, het bronnengedeelte, behandelt de actuele en relevante didactiek van breuken, relaties tussen breuken en kommagetallen, verhoudingen en procenten en de didactiek van kommagetallen.

Deel C bestaat uit acht praktijkonderwerpen waarmee de student zijn eigen gecijferdheid verder kan ontwikkelen. Het C-deel is zowel geschikt voor zelfstudie als voor mathematisch-didactische practica. Na de introductie van problemen op het niveau van gevorderde gecijferdheid, volgen eerst studentenaanpakken en daarna commentaar van juf Marleen. Door deze opbouw kunnen studenten met verschillend niveau van gecijferdheid allen werken aan hun eigen ontwikkeling.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

P. van den Brom-Snijders, Marc van Zanten - Gebroken getallen 1