Alfred Gerits - Illusie van de waarheid

Schrijver:
Titel: Illusie van de waarheid
ISBN: 9789081963602
Uitgever: Onbekend
Bijzonderheden: Conditie: Als nieuw
Prijs: € 7,50
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
'Illusie van de waarheid' gaat over de wijze waarop we aangeleerd gedrag en verkregen informatie hebben gevormd tot onze eigen waarheid en mede op basis daarvan onbewust ons leven hebben ingericht. Er breekt een nieuwe tijd aan. Zowel economisch als maatschappelijk worden we in snel tempo geconfronteerd met nieuwe waarheden en andere informatie. Staan de financiële problemen en vraagstukken op zichzelf? Past het huidige gezondheidssysteem nog in deze tijd? Wat is de rol van de farmaceutische industrie en de banken? Waarom onttrekken we nog steeds zoveel aardolie aan de aarde, terwijl we weten dat er duurzamere mogelijkheden zijn? Hoe is de macht in de wereld georganiseerd en wie hebben die macht eigenlijk in handen? Wat willen nieuwetijdskinderen ons vertellen, waarom worden zij niet begrepen? Zomaar een aantal vragen waarop in dit boek wordt ingegaan.
'Illusie van de waarheid' is bewustmakend en soms controversieel. De inhoud is geen absolute waarheid, maar een opsomming van visies en mogelijke redenen waarom de -situatie is zoals die is en waarom steeds meer mensen vragen beginnen te stellen over het systeem waarin we leven en de ''waarheden'' die we onszelf hebben eigen gemaakt.

Het boek behandelt vele facetten en integreert het ''spirituele'' in de materiële aspecten van het leven. Er wordt ingegaan op de alles verbindende bron, de veranderende energieën op aarde en mogelijke buitenaardse intelligentie.
Met 2012 als keerpunt staan de aarde en de mens aan de vooravond van een snelle evolutie en transformatie. Wat betekent dit voor u, voor onze economie, voor het onderwijs, voor de politiek, de gezondheidszorg en voor religies? De auteur reikt u met dit boek handvatten aan die bijdragen aan uw persoonlijke bewustwording. 'Illusie van de waarheid' moedigt u aan om uzelf te herenigen met uw intuïtie en uw leven te leiden vanuit uw hart. Het zal uw bewustzijn, gezondheid, succes en vitaliteit ten goede komen.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Alfred Gerits - Illusie van de waarheid