Erich Segal - Love Story

Schrijver:
Titel: Love Story
ISBN: 9789028412552
Uitgever: Wereldbibliotheek
Bijzonderheden: Conditie: Redelijk
Prijs: € 4,45
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Love Story is een roman geschreven door Erich Segal en werd voor het eerst gepubliceerd in 1970. Het boek vertelt het hartverscheurende verhaal van Oliver Barrett IV en Jennifer Cavilleri, twee jonge studenten aan de Harvard University die verliefd worden ondanks hun verschillende achtergronden.

Oliver Barrett IV, een rijke en succesvolle student uit een welgestelde familie, ontmoet Jennifer Cavilleri, een slimme en levendige studente van Italiaanse afkomst, tijdens hun studie aan Harvard. Hoewel ze aanvankelijk totaal verschillend lijken, ontstaat er al snel een sterke aantrekkingskracht tussen hen.

Terwijl Oliver en Jennifer hun relatie ontwikkelen, worden ze geconfronteerd met verschillende obstakels. Oliver's vader, een gerespecteerde zakenman, keurt hun relatie af vanwege Jennifer's sociale achtergrond. Ondanks de tegenstand van zijn familie besluit Oliver zijn hart te volgen en trouwt hij met Jennifer.

Het jonge stel begint een nieuw leven samen, waarbij ze hun dromen en ambities najagen. Oliver studeert af en begint aan een veelbelovende carrière in de rechten, terwijl Jennifer haar passie voor muziek volgt en piano speelt in een lokale bar. Ze genieten van hun liefde en geluk, ondanks de financiële uitdagingen waarmee ze worden geconfronteerd.

Helaas wordt hun geluk abrupt verstoord wanneer Jennifer ernstig ziek wordt. Ze wordt gediagnosticeerd met een ongeneeslijke ziekte en hun wereld stort in. Terwijl Jennifer vecht tegen haar ziekte, blijft Oliver aan haar zijde en steunt haar onvoorwaardelijk. Hun liefde wordt op de proef gesteld door de pijn en het verdriet dat ze moeten doorstaan.

Love Story is een ontroerend verhaal over liefde, opoffering en de kracht van ware liefde. Het boek raakt de lezers diep met zijn emotionele en hartverscheurende verhaal. Het laat zien hoe liefde kan overwinnen, zelfs in de moeilijkste tijden.

Erich Segal's Love Story werd al snel een bestseller en werd in 1970 verfilmd, met Ryan O'Neal en Ali MacGraw in de hoofdrollen. Het boek en de film werden beide geprezen om hun emotionele impact en werden al snel iconisch in de romantische literatuur en cinema.

Love Story is een tijdloos verhaal dat de lezers meeneemt op een emotionele reis van liefde en verlies. Het herinnert ons eraan dat liefde ons kan veranderen en ons de kracht kan geven om te vechten, zelfs in de meest moeilijke omstandigheden. Het is een boek dat je hart zal raken en je aan het denken zal zetten over de waarde van liefde en geluk in ons leven.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Erich Segal - Love Story Erich Segal - Love Story