Esther Wilderjans - Allen die vallen

Schrijver:
Titel: Allen die vallen
ISBN: 9789460796050
Uitgever: Uitgeverij Het Punt
Bijzonderheden: Conditie: Goed
Prijs: € 16,24
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Eind 2008, de bankencrisis barst los. Een Amerikaanse zakenbank gaat failliet en de beurzen storten in. Europa davert op zijn grondvesten. Ook in Spanje barst de vastgoedbubbel. Geraamtes van nooit vol-tooide appartementencomplexen en vakantieverblijven domineren er het landschap. Met de spookachtige dreiging van zo'n onafgewerkt luxehotel op de achtergrond, proberen twee mensen wanhopig het hoofd boven water te houden.
Port, voormalig rebel en wereldverbeteraar, is terminaal ziek. Hij wil nog maar één ding: de relatie met zijn zoon herstellen. Hiervoor gooit hij zijn grootse idealen overboord en sluit hij een akkoord met de onbetrouwbare, corrupte burgemeester van zijn dorp.
Liz weet na het overlijden van haar moeder niet welke richting ze verder aan haar leven wil geven. Ze reist af naar Spanje om er het buitenverblijf van haar ouders te verkopen en ontmoet daar twee mannen die haar intrigeren: Port en Rodriguez. De besluiteloze Liz kiest uiteindelijk voor Port, maar haar beslissing komt te laat.
Of toch niet?

'Allen die vallen' is een faustiaans drama over actuele thema's zoals de klimaatcrisis en de vluchtelingenopvang. Het verhaal neemt je mee op reis door een Zuid-Europese setting, langs dorre Spaanse desolate landschappen en met zicht op de immer schitterende maar ook wrede Middellandse zee.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Esther Wilderjans - Allen die vallen