Theo Buijsrogge - Succeskompas

Schrijver:
Titel: Succeskompas
ISBN: 9789077983546
Uitgever:
Bijzonderheden: Als nieuw - paperback met stevige flappen
Prijs: € 7,00
Verzendkosten: € 3,75 (binnen Nederland)
Meer info:
Diepgaand en praktisch tegelijk en verbindt Theo Buijsrogge op een logische en begrijpelijke manier voor leven en werk relevante inzichten

Succeskompas beschrijft de essentie van ons bestaan (alles is energie in trilling en een projectie van je bewustzijn), hoe dit werkt en wat je er in de praktijk mee kunt doen. Over accepteren van het heden, loslaten van het verleden om vrij de toekomst te cre eren met wat je zegt, denkt en doet.

Vervolgens wordt vanuit een ruimer perspectief gekeken naar de evolutie van onze essentie. Die evolutie blijkt meerdere levens te omvatten, waarin je focus verschuift van fysiek naar bewustzijn. Elk leven heeft een specifiek doel.

Met deze inzichten ontwikkel je je eigen succeskompas, en geef je vanuit je essentie succesvol richting aan je leven. Succeskompas is ook richtinggevend voor organisaties.
Verder lezen

Zin in Boeken uit Heusden

zakelijk

Logo Zin in Boeken

Als u op 1 van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop. Hier kunt u het boek bestellen door uw gegevens in te vullen en vervolgens met Ideal (of overschrijving vanuit België) betalen. Zin in Boeken Heusden is gespecialiseerd in: Psychologie, Esoterie, Mystiek, Spiritualiteit. Boeken worden verstuurd in bubbeltjes envelop, retour sturen zonder opgave van redenen is altijd mogelijk Onze fysieke winkel is gevestigd in Heusden Vesting en is 6 dagen per week open, óók op zondag. Kom gezellig langs.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.