Bossdorf, Hagen en Beate - 100 hoogtepunten uit de Ronde van Fr

Schrijver:
Titel: 100 hoogtepunten uit de Ronde van Frankrijk
ISBN: 9789024381081
Taal: Nederlands
Uitgever: Zuid-Nederlandse Uitgeverij - 1e druk, 2010.
Bijzonderheden: Paperback, geïll., 128pp. - als nieuw ! ( ONGELEZEN )
Prijs: € 7,45
Verzendkosten: € 4,85 (binnen Nederland)
Meer info:
: Vanaf de eerste Tour in 1903 tot nu :
- legendarische renners
- spectaculaire overwinningen
- verrassende nederlagen
- historische gebeurtenissen
De hoogtepunten uit de geschiedenis van de Tour de France zijn natuurlijk die van legendarische renners zoals Hinault en Indurain. Elk vertellen ze hun eigen verhaal, het ene nog spectaculairder dan het andere. Verhalen zoals van Maurice Garin, de eerste winnaar van de Tour, die het jaar daarna wegens gesjoemel gediskwalificeerd werd. En van de uitzonderlijk begaafde broers Pelissier, die geen enkel schandaal uit de weg gingen. Van Gino Bartali en Fausto Coppi, de verbitterde concurrenten die in de jaren ?40 en ?50 Italië in Bartalisten en Coppiisten verdeelden. En natuurlijk van zwaargewichten uit de laatste decennia, de voortreffelijke tijdrijder ?Monsieur Chrono?, Jaques Anquetil, de onnavolgbare kannibaal Eddy Merckx en de Amerikaan Greg LeMond, die Laurent Fignon met amper 8 seconden voorsprong de Tourzege afnam. En ook Lance Armstrong ontbreekt niet, de Amerikaan die na herstel van kanker twee keer op een overwinning kon rekenen.
Maar het verhaal van de Tour gaat niet alleen over winnaars. Talloze tragische helden hebben sinds 1903 over de Franse wegen gefietst, en een heleboel daarvan zijn in dit boek vereeuwigd. Bijvoorbeeld Paul Duboc, voor wie een vergiftigde drankfles bijna noodlottig werd, of Eugène Christophe, die de gebroken vork van zijn fiets zelf weer aan elkaar moest smeden.
Kortom, met dit boek beleeft u opnieuw de 100 belangrijkste momenten uit de geschiedenis van de Tour. Het houdt de herinnering levend aan zowel de grote winnaars als de ontelbare verliezers van de indrukwekkendste en zwaarste wielerwedstrijd ter wereld.
Verder lezen

Liroboek uit Echt

zakelijk
* * O P G E L E T - B E S P A A R - P O R T O * *
In Nederland en België bij totaal bestellingen vanaf € 30.00 GEEN portokosten!
SNELLE LEVERING: NA BETALING BINNEN 2-3 DAGEN IN HUIS
U ontvangt van ons een bevestigingsmail van uw bestelling. Let op, deze kan in uw spambox terechtkomen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Liroboek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Liroboek
    Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
  • Identiteit verkoper:
    AJJ Perriens Coupeuse
    Kamer van Koophandel nummer: 59558148
    NL001828124B97
  • Na uw bestelling ontvangen u en Liroboek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Liroboek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Liroboek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.