A. Brashares - 4 vriendinnen, 1 spijkerbroek

Schrijver:
Titel: 4 vriendinnen, 1 spijkerbroek
ISBN: 9789024545148
Uitgever: Uitgeverij Luitingh-Sijthoff B.V.
Bijzonderheden: Conditie: Redelijk
Prijs: € 5,90
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Het boek '4 vriendinnen, 1 spijkerbroek' is het eerste deel van een populaire serie geschreven door Ann Brashares. Het verhaal draait om vier beste vriendinnen genaamd Carmen, Tibby, Lena en Bridget, die allemaal zestien jaar oud zijn en voor de eerste keer een zomer zonder elkaar doorbrengen. Om hun vriendschap te behouden, besluiten ze een magische spijkerbroek te delen die perfect past bij elk van hen, ongeacht hun verschillende lichaamsvormen.

De spijkerbroek wordt het symbool van hun vriendschap en verbindt hen, zelfs als ze fysiek gescheiden zijn. Elke vriendin mag de spijkerbroek een week dragen en moet dan een brief schrijven over haar ervaringen terwijl ze de broek droeg. Deze brieven worden naar elkaar gestuurd, waardoor ze op de hoogte blijven van elkaars leven en avonturen.

Carmen brengt de zomer door bij haar vader in South Carolina, waar ze ontdekt dat hij gaat trouwen met een nieuwe vrouw. Ze voelt zich buitengesloten en worstelt met haar gevoelens van verlatenheid. Tibby blijft thuis en werkt in een supermarkt, waar ze een onverwachte vriendschap sluit met een jong meisje genaamd Bailey. Lena gaat naar Griekenland om haar grootouders te bezoeken en ontmoet daar een knappe jongen genaamd Kostos. Ze voelt zich meteen tot hem aangetrokken, maar twijfelt of ze haar hart moet volgen. Bridget gaat naar een zomerkamp in Mexico en raakt betrokken bij een gevaarlijke affaire met een oudere jongen genaamd Eric.

Terwijl de zomer vordert, worden de vriendinnen geconfronteerd met verschillende uitdagingen en groeien ze individueel. Ze leren belangrijke levenslessen over liefde, vriendschap, zelfacceptatie en volwassen worden. De spijkerbroek fungeert als een symbool van hun verbondenheid en herinnert hen eraan dat ze altijd vriendinnen zullen zijn, ongeacht de afstand tussen hen.

'4 vriendinnen, 1 spijkerbroek' is een hartverwarmend verhaal over vriendschap en zelfontdekking. Het boek behandelt thema's zoals familie, liefde, verlies en volwassen worden op een gevoelige en realistische manier. De personages zijn goed ontwikkeld en de lezers kunnen zich gemakkelijk met hen identificeren. Het verhaal is meeslepend en houdt de lezers geïnteresseerd tot het einde.

Het boek is geschikt voor jonge volwassenen en heeft een universele aantrekkingskracht. Het benadrukt het belang van vriendschap en het koesteren van relaties, zelfs als het leven verandert. Het is een boek dat je aan het lachen maakt, je laat huilen en je laat nadenken over de betekenis van vriendschap.

'4 vriendinnen, 1 spijkerbroek' is een must-read voor iedereen die op zoek is naar een ontroerend en inspirerend verhaal over vriendschap en zelfontdekking. Het is het perfecte boek om te lezen tijdens de zomer of op elk moment dat je behoefte hebt aan een opbeurend verhaal.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

A. Brashares - 4 vriendinnen, 1 spijkerbroek