F. Poutsma, Letty Schroën-Ario - Leerlingen Actief Kwalificere

Schrijver:
Titel: Leerlingen Actief Kwalificeren
ISBN: 9789044115246
Uitgever: Garant
Bijzonderheden: Conditie: Als nieuw
Prijs: € 42,10
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Het project 'Leerlingen actief kwalificeren' richt zich op de eisen die gesteld worden in de wereld van de arbeid, het bedrijfsleven in de breedste zin van het woord. Dat betekent dat je binnen de school een perspectief moet bieden aan leerlingen van het praktijkonderwijs door van buiten naar binnen te werken met je didactiek, met je begeleiding en met je instrumenten die je gebruikt. Het project biedt drie thema's aan die zich sterk focussen op kwaliteitsverbeteringen van het praktijkleren. Met portfolio krijgen leerlingen meer greep op hun eigen onderwijsproces en worden mogelijke aansluitingen bij verdere opleiding zichtbaar, met praktische loopbaanoriëntatie en verkenning van de kwalificatiestructuur kan het praktijkprogramma meer uitgelijnd worden en met activerend leren worden docenten competenter in het begeleiden van portfolio en praktijkleren. Voor het management praktijkonderwijs is een module ontwikkeld die zich specifiek richt op de inbedding in de nieuwe Wet op het Voortgezet Onderwijs.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

F. Poutsma, Letty Schroën-Ario - Leerlingen Actief Kwalificeren F. Poutsma, Letty Schroën-Ario - Leerlingen Actief Kwalificeren