Nora Roberts - Zomerdromen

Schrijver:
Titel: Zomerdromen
ISBN: 9789402700121
Uitgever: Nora Roberts
Bijzonderheden: Conditie: Als nieuw
Prijs: € 5,95
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Twee onvergetelijke verhalen in een hartverwarmende bundel.

(1. De Wet Of De Liefde) Het is puur toeval dat regisseur Philip Kinkaid in Friendly in New Mexico terechtkomt. Maar op het moment dat Victoria Ashton - de aantrekkelijke vrouwelijke sheriff - hem op de bon slingert wegens te hard rijden, weet hij meteen dat het slaperige stadje dé ideale locatie is voor zijn nieuwe speelfilm. Helaas is diezelfde sheriff dat niet met hem eens!
(2. Bloemeneiland) Laine Simmons reist naar het mooie Hawaï om haar vader te bezoeken, die ze in geen jaren heeft gezien. Op het vliegveld ontmoet ze Dillon O'Brian, zijn veel jongere zakenpartner, die haar tot haar verrassing nogal kil en wantrouwig behandelt. Denkt hij soms dat het haar om geld te doen is? Maar als hij zo'n lage dunk van haar heeft, waarom zoekt hij dan steeds haar gezelschap? Deze verhalen zijn ook los verkrijgbaar.

Recensie(s)

In deze kasteelroman zijn twee verhalen gebundeld. Waar het eerste verhaal zich afspeelt in het warme New Mexico, speelt het tweede verhaal zich af op het tropische Hawaï. Hoewel beide romans van de hand van Nora Roberts zijn, verschillen zij erg van elkaar. In ‘De wet of de liefde’ wordt de lezer veelvuldig getrakteerd op stomende liefdesscènes. De twee hoofdpersonen hebben een onweerstaanbare aantrekkingskracht op elkaar, waaraan zij zich al snel overgeven. Dit uiteraard met de nodige dilemma’s en bezwaren. ‘Bloemeneiland’ is veel romantischer en lieflijker en gaat niet enkel over een ontluikende romance waar het bij een aantal intense zoenen blijft, maar het beschrijft ook de verwaterde relatie tussen een vader en dochter die elkaar vijftien jaar niet gesproken hebben. Prettige lectuur om mee op vakantie te nemen. Het leest gemakkelijk weg. Doordat het twee verhalen bevat die erg verschillend van elkaar zijn is, raakt de lezer niet snel verveeld. Uniek in zijn soort zijn deze verhalen niet, tevens passeren de nodige clichés de revue.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Nora Roberts - Zomerdromen