Lisa Taddeo - Ghost Lover

Schrijver:
Titel: Ghost Lover
ISBN: 9789038807751
Uitgever: Nijgh & Van Ditmar
Bijzonderheden: Ramsj - Stickerresten
Beschikbaar: 3 exemplaren
Prijs: € 12,50
Verzendkosten: € 3,75 (binnen Nederland)
Meer info:
Een legertje mooie en stoere vrouwen beheert vanachter de anonimiteit van hun schermen de datingdienst Ghost Lover. Een systeem waarin berichten herschreven en geforward worden zodat je als de beste versie van jezelf overkomt terwijl je met je nieuwe date correspondeert.




Op een politieke fondsenwerfavond in een villa in LA, waar tal van sterren aanwezig zijn, voeren drie vrouwen een strijd om de eregast te veroveren.




In een gespannen wachtkamer van een ziekenhuis worden twee hard feestende vriendinnen geconfronteerd met de verantwoordelijkheden van het leven, maar de magie van hun gloriedagen komt weer tot leven op het moment dat ze het het minst verwachten…




In negen meeslepende verhalen beschrijft Lisa Taddeo in onontkoombaar proza het koortsachtige van obsessie, de blindheid van liefde, de manische rouw om verlies. Wegkijken is geen optie meer.
Verder lezen

Zin in Boeken uit Heusden

zakelijk

Logo Zin in Boeken

Als u op 1 van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop. Hier kunt u het boek bestellen door uw gegevens in te vullen en vervolgens met Ideal (of overschrijving vanuit België) betalen. Zin in Boeken Heusden is gespecialiseerd in: Psychologie, Esoterie, Mystiek, Spiritualiteit. Boeken worden verstuurd in bubbeltjes envelop, retour sturen zonder opgave van redenen is altijd mogelijk Onze fysieke winkel is gevestigd in Heusden Vesting en is 6 dagen per week open, óók op zondag. Kom gezellig langs.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.