Thomas Piessens - Radio plug-in

Schrijver:
Titel: Radio plug-in
ISBN: 9789022326923
Uitgever: Manteau Jeugd
Bijzonderheden: Conditie: Goed
Prijs: € 12,00
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Mijn ogen of oren? Wat zou ik het eerste kunnen missen als ik moest kiezen? Dat soort vragen bedenk ik voor mezelf terwijl ik de status van mijn facebook-vrienden check. Snel even mijn eigen status aanvullen. Als er iets mankeert aan je zintuigen, dan wordt je je ervan bewust. Mijn ogen vallen halfdicht. Een zoemend geruis verspreidt zich in mijn hoofd. Ik klik snel een videoclip aan op YouTube. Zo dwing ik Tinnitus een beetje naar de achtergrond.?

Jim is 17 en speelt in een muziekbandje. Binnenkort spelen ze de finale van een belangrijke muziekwedstrijd, het kan hun doorbraak betekenen. Tijdens een soundcheck gaat het mis. Jim loopt gehoorschade op, tinnitus. Hij slaapt slecht, kan zich niet meer concentreren en elke hoge toon is een aanslag op zijn gehoor. De muziekband krijgt ruzie en Jim voelt zich schuldig.
Hopeloos gaat hij op zoek naar een oplossing. Via een eigen radioprogramma, Radio Plug In, vertelt hij zijn verhaal. Het programma is een hit, maar niet iedereen is daar enthousiast over. Zijn bandleden hebben zo hun twijfels over Jims verhaal. Maar Jim moet blijven spreken om de pijn te verzachten.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Thomas Piessens - Radio plug-in