Andrea Camilleri - Verstikkende zomerhitte

Schrijver:
Titel: Verstikkende zomerhitte
ISBN: 9789044611687
Uitgever: Prometheus
Bijzonderheden: Conditie: Redelijk
Prijs: € 7,10
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Augustus op Sicilië: de allerheetste maand. De vakantieplannen van zijn collega’s noodzaken commissaris Montalbano in een verstikkende hitte en onder een onbarmhartige zon in Vigàta te blijven. Zijn vriendin Livia voegt zich bij hem. Om niet aldoor alleen te zitten terwijl de commissaris werkt, nodigt ze een vriendin met haar man en zoontje uit. De commissaris huurt voor hen een prachtig huis aan zee, en zo begint er een lome vakantieperiode. Totdat het jongetje ineens verdwijnt en Montalbano een wonderbaarlijke ontdekking doet: het huis blijkt verborgen vertrekken te hebben. Als hij op onderzoek uitgaat, stuit hij op een kist met daarin een lijk...

Verstikkende zomerhitte is bloedstollend spannend. Commissaris Montalbano is de schepping van de Italiaanse schrijver Andrea Camilleri, die met Montalbano een man van vlees en bloed heeft geschapen die worstelt met zijn liefdesleven en troost zoekt in de verrukkelijke Siciliaanse keuken. De sympathieke commissaris heeft met zijn spannende en inmiddels wereldberoemde onderzoeken de harten van lezers uit Italië, Engeland, Duitsland, Frankrijk, Amerika en nu ook Nederland veroverd.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Andrea Camilleri - Verstikkende zomerhitte