Amy Tan - De vreugde-en gelukclub

Schrijver:
Titel: De vreugde-en gelukclub
ISBN: 9789029078764
Uitgever: J.M. Meulenhoff
Bijzonderheden: Als nieuw
Prijs: € 3,00
Verzendkosten: € 6,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Vier Chinees-Amerikaanse vrouwen en hun moeders spelen samen het Chinese spel mahjong, doen zich te goed aan een keur lekkernijen en vertellen elkaar de geheimen van hun levensverhalen. Ze noemen zich 'De vreugde- en gelukclub'. Tijdens het luisteren naar de verhalen uit het feodale China van hun moeders krijgen ze langzaamaan meer grip op de gecompliceerde relaties met hun ouders.
Met dit verhaal, dat twee landen en twee generaties omvat, zet Amy Tan een roman neer over de gecompliceerde verwachtingen waaraan ze zelf als immigrantendochter moest voldoen.
Amy Tan (1952) is geboren in Oakland, California, als dochter van Chinese immigranten. Haar werk is vertaald in meer dan dertig talen. Ze woont in New York en San Francisco. De vreugde- engelukclub werd in 1993 verfilmd door Wayne Wang.
'Prachtig geschreven, Een juweel van een boek.' - The New York Times Book Review
Verder lezen

Books4Life Tilburg uit Tilburg

zakelijk

Logo Books4Life Tilburg

Books 4 Life exploiteert winkels in tweedehands boeken voor het goede doel, gerund door vrijwilligers. Books 4 Life heeft vestigingen in Amsterdam, Eindhoven, Groningen, Nijmegen, Tilburg en Utrecht. En in Oostenrijk in Graz en Wenen.
Meer informatie vindt u op www.books4lifetilburg.nl. Op deze site staat beschreven welke goede doelen Books 4 Life Tilburg steunt. Ook kunt u er lezen hoe u boeken kunt schenken en kopen en hoe u vrijwilliger of sponsor kunt worden.
e-mailadres: info@books4lifetilburg.nl
telefoon: 013-4663680
bezoekadres winkel:
Gebouw C, Kamer 045
op de Universiteit van Tilburg,
Warandelaan 2,
5037 AB Tilburg
Verder lezen

De verkoper zal binnen 4 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.