Spencer, Sabina - Op de stroom van verandering

Schrijver:
Titel: Op de stroom van verandering
Taal: Nederlands
Uitgever:
Bijzonderheden: nieuw
Prijs: € 12,00
Verzendkosten: € 4,40 (binnen Nederland)
Meer info:
Werkboek voor persoonlijke ontwikkeling

Verandering voor organisaties. Crisismomenten zijn vaak de motor van verandering. Als u verantwoordelijk bent voor het (bege)leiden van veranderingsprocessen, weet u dat voor een goed eindresultaat twee voorwaarden essentieel zijn: inzicht in processen én inzicht in mensen. Dit boek besteedt aandacht aan beide componenten. Het gaat uitvoerig in op de anatomie en de dynamiek van veranderingsprocessen en het effect van crisissituaties in ons leven. Stap voor stap wordt beschreven welke fasen veranderingsprocessen doorlopen, en hoe men in werken privé-omstandigheden daarmee succesvol kan leren omgaan. Met als resultaat inzicht in het omgaan met persoonlijke crisis- en overgangssituaties; inzicht in de positieve aspecten van crisissituaties en veranderingen in uw leven; inzicht in uw eigen situatie als u bij een ingrijpend veranderingsproces betrokken bent; inzicht in hoe anderen reageren op een ingrijpend veranderingsproces; inzicht in het op gang brengen en sturen van veranderingsprocessen, ten behoeve van bijvoorbeeld het stimuleren van motivatie, creativiteit en samenwerking in organisaties.

De visie van Sabina A. Spencer en John D. Adams wordt al jaren met succes in Amerika toegepast. De beide auteurs zijn regelmatig in Nederland voor het geven van cursussen en seminars.

NIEUW, VASTE PRIJS
Verder lezen

De Oorsprong uit Nieuw Roden

zakelijk

Logo De Oorsprong

KIJK OOK IN SPAM voor onze mails.
==============
==============
Verzending in Nederland:
Alle brievenbuspost wordt verzonden voor € 4,40
Pakketpost € 8 euro.
Verzendkosten buitenland: op aanvraag.

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Spencer, Sabina - Op de stroom van verandering

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Oorsprong

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De Oorsprong
    Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
  • Identiteit verkoper:
    Boekhandel de Oorsprong
    Kamer van Koophandel nummer: 01155663
    NL001442341B29
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Oorsprong een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Oorsprong vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De Oorsprong kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.