M.J. Bakker, J. Beers - Belastingrecht / 2010/2011

Schrijver:
Titel: Belastingrecht / 2010/2011
ISBN: 9789079564118
Uitgever: Convoy Uitgevers Bv
Bijzonderheden: Conditie: Redelijk
Prijs: € 10,35
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Praktijkgerichte opzet, maximale studeerbaarheid en scherpe prijsstelling!

De auteurs, allen docenten Belastingrecht op verschillende hogescholen in Nederland, weten als geen ander welke eisen en wensen het onderwijs stelt aan een studieboek.

Bij de opzet van dit studieboek ligt de nadruk op de samenhang tussen de diverse onderdelen van de belastingwetgeving en de structuur die aan de fiscale wetgeving ten grondslag ligt.
En omdat belastingrecht al ingewikkeld genoeg is, is bij deze studiemethode veel aandacht besteed aan begrijpelijk taalgebruik en een toegankelijke opmaak met kleur, margewoorden in aparte vluchtkolom, register, etc. Daarnaast kent ‘Belastingrecht voor Bachelors en Masters’ een scherpe prijsstelling waarmee het de goedkoopste studiemethode voor Belastingwetgeving op HBO-niveau is.

Door deze vele voordelen wordt ‘Belastingrecht voor Bachelors en Masters’ op zeer veel hogescholen gebruikt in de studierichtingen Accountancy, Bedrijfseconomie, Management Economie en Recht, Fiscale Economie en SPD. Daarnaast wordt dit studieboek ook voorgeschreven bij opleidingen waar belastingrecht minder centraal staat zoals HBO Commerciële Economie, Rechten, Financial Service Management etc.

Bij dit theorieboek behoort een werkboek (ISBN 978 90 7956 412 5) met platte cases, open vragen, meerkeuzevragen en voorbeeldexamens.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

M.J. Bakker, J. Beers - Belastingrecht / 2010/2011