Osho - Met Open Armen

Schrijver:
Titel: Met Open Armen
ISBN: 9789059801042
Uitgever: Osho Publikaties V.O.F.
Bijzonderheden: Conditie: Als nieuw
Prijs: € 35,40
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Een juweeltje onder de vele boeken die er over het thema meditatie te vinden zijn. Aan de ene kant poëtisch, aan de andere kant wetenschappelijk precies, begeleidt Osho de lezer door de verschillende ervaringsniveaus die bij mediteren beleefd worden.
Meditatie is de ontdekkingsreis naar binnen, naar waar de eigen rijkdom verborgen ligt. En daarom is het de enige reis waarvan men niet met lege handen terugkomt. Van binnen zijn geen grenzen, maar ligt er een onuitputtelijke schat te wachten.
De vorm van dit boek is deelname aan een meditatiekamp in een populair bergoord in midden India. En verweven met zijn verhalen stelt Osho hier en daar verschillende meditatietechnieken voor, die uitnodigen het boek even terzijde te leggen, en er zelf mee te experimenteren. Op deze manier neemt men persoonlijk deel aan dit proces van groeiend bewustzijn.
Stap voor stap wordt voor onze ogen de diamant van transformatie geslepen. En op het eind heeft een verandering plaatsgevonden die ons aanmoedigt onze armen te openen, en het leven hier-en-nu ontspannen en bewust te genieten.
‘De meditatie waarover ik spreek, is geen meditatie op iets: het is veel meer een toestand van meditatie. Meditatie betekent niet iets of iemand in gedachten nemen. Meditatie betekent alles laten varen wat in je gedachten zit, en te komen tot een staat waarin er enkel bewustzijn overblijft, waarin er enkel gewaarzijn overblijft.’
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Osho - Met Open Armen