Isegawa, moses - Abessijnse kronieken

Schrijver:
Titel: Abessijnse kronieken
ISBN: 9789023437321
Taal: Nederlands
Uitgever: De Bezige Bij
Bijzonderheden: 1998, paperback, goed exemplaar
Prijs: € 6,00
Verzendkosten: € 4,20 (binnen Nederland)
Meer info:
De verteller van deze meesterlijke saga is Moegezi, een scherp van de tongriem gesneden man wiens leven het traditionele en moderne, het vredige en het waanzinnig geweldadige, het despotische en het democratische omvat. Zijn geschiedenis voert ons van de traditionele plattelandsgemeenschap waar hij wordt opgevoed door zijn grootouders naar de grootstad Kampala die in de greep is van de dictators Obote en Amin. En uiteindelijk belandt hij in Amsterdam, waar hij met de scherpe blik van een vreemdeling de westerse cultuur aanschouwt.
Moegezi’s leven vormt het fundament van Isegawa’s briljante portret van het hedendaagse postkoloniale Afrika. Abessijnse Kronieken omvat een veelvoud van prachtige verhalen en een rijkdom aan bijzondere karakters. Het is geschreven in een bijzonder beeldende stijl, met een venijnig soort humor waarachter een intens mededogen schuilgaat.
Verder lezen

Ann d'er Winkel

zakelijk

Ann d'er Winkel uit Driebergen-Rijsenburg

Logo Ann d'er Winkel

De getoonde portokosten bij het boek zijn de portokosten per bestelling in Nederland voor thuisbezorging. Bestellingen worden, na betaling, verstuurd tijdens openingsdagen. Portokosten worden per bestelling gerekend en niet per boek. Ophalen in Driebergen is ook mogelijk (graag vermelden bij bestellen) Retourkosten voor koper. Kijk bij www.annderwinkel.nl voor meer informatie.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Isegawa, moses - Abessijnse kronieken