Gaby Hauptmann - Gezocht : impotente man

Schrijver:
Titel: Gezocht : impotente man
ISBN: 9789050004350
Uitgever: Vassallucci
Bijzonderheden: Als nieuw
Prijs: € 4,00
Verzendkosten: € 6,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Carmen Legg, een aantrekkelijke, ambitieuze en zelfbewuste carrièrevrouw, heeft genoeg van mannen - ze vinden zichzelf namelijk onweerstaanbaar, zijn egoïstisch en ijdel en... ze willen maar één ding. Wat haar betreft was de relatie met haar ex de laatste. Maar na enkele eenzame weken besluit Carmen dat dit leven ook niet alles is. Wat ze wel zou kunnen waarderen is een vriend voor een goed gesprek. Of iemand om af en toe mee naar de film te gaan. Iemand die - net als zij - 's avonds weer zijn eigen huis gaat. Carmen plaatst een contactadvertentie: Jonge, aantrekkelijke vrouw zoekt man die mooi is, intelligent, charmant, vol humor en impotent. Haar advertentie blijkt een enorm succes maar heeft wel heel wat onverwachte gevolgen...
Verder lezen

Books4Life Tilburg uit Tilburg

zakelijk

Logo Books4Life Tilburg

Books 4 Life exploiteert winkels in tweedehands boeken voor het goede doel, gerund door vrijwilligers. Books 4 Life heeft vestigingen in Amsterdam, Eindhoven, Groningen, Nijmegen, Tilburg en Utrecht. En in Oostenrijk in Graz en Wenen.
Meer informatie vindt u op www.books4lifetilburg.nl. Op deze site staat beschreven welke goede doelen Books 4 Life Tilburg steunt. Ook kunt u er lezen hoe u boeken kunt schenken en kopen en hoe u vrijwilliger of sponsor kunt worden.
e-mailadres: info@books4lifetilburg.nl
telefoon: 013-4663680
bezoekadres winkel:
Gebouw C, Kamer 045
op de Universiteit van Tilburg,
Warandelaan 2,
5037 AB Tilburg
Verder lezen

De verkoper zal binnen 4 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.