Rien Brouwers, M.P. Brouwers - Basisboek bedrijfseconomie dr 6

Schrijver:
Titel: Basisboek bedrijfseconomie dr 6
ISBN: 9789001094157
Uitgever: Noordhoff Uitgevers
Bijzonderheden: Conditie: Goed
Prijs: € 4,75
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Het boek 'Basisboek bedrijfseconomie dr 6' is een veelgebruikt studieboek geschreven door Wim Koetzier en M.P. Brouwers. Het boek is bedoeld voor studenten die een basisbegrip willen krijgen van de bedrijfseconomie en de financiële aspecten van het bedrijfsleven.

Het boek behandelt verschillende onderwerpen binnen de bedrijfseconomie, zoals kosten en kostprijs, financiële analyse, investeringsbeslissingen, financiering en budgettering. Het biedt een overzicht van de belangrijkste concepten en technieken die nodig zijn om financiële beslissingen te nemen binnen een organisatie.

Het boek is opgebouwd uit verschillende hoofdstukken die elk een specifiek onderwerp behandelen. Elk hoofdstuk begint met een inleiding waarin de belangrijkste concepten en definities worden uitgelegd. Vervolgens worden de concepten verder uitgediept aan de hand van praktijkvoorbeelden en oefeningen. Het boek bevat ook veel grafieken, tabellen en formules om de informatie visueel en overzichtelijk weer te geven.

Wat dit boek onderscheidt van andere boeken over bedrijfseconomie is de praktische benadering. Het legt de nadruk op het toepassen van de theorie in de praktijk en het nemen van financiële beslissingen op basis van relevante informatie. Het boek bevat veel praktijkvoorbeelden en cases die de lezer helpen om de concepten beter te begrijpen en toe te passen.

Daarnaast is het boek ook geschikt voor zelfstudie. Elk hoofdstuk bevat oefeningen en opdrachten waarmee de lezer zijn kennis kan testen en toepassen. Daarnaast bevat het boek ook een uitgebreide begrippenlijst en een overzicht van formules en rekenregels, wat handig is voor het studeren en voorbereiden van tentamens.

Het boek is geschikt voor zowel beginnende studenten als voor studenten die al enige kennis hebben van bedrijfseconomie. Het is een toegankelijk boek dat de complexe materie op een begrijpelijke manier uitlegt. Het is dan ook een veelgebruikt boek op hogescholen en universiteiten in Nederland.

Al met al is 'Basisboek bedrijfseconomie dr 6' een uitgebreid en praktisch studieboek dat een solide basis biedt voor het begrijpen en toepassen van bedrijfseconomische concepten. Het is een waardevolle bron voor studenten die zich willen verdiepen in dit vakgebied en voor professionals die hun kennis willen bijspijkeren.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Rien Brouwers, M.P. Brouwers - Basisboek bedrijfseconomie dr 6