M. Endicott - Leenkinderen

Schrijver:
Titel: Leenkinderen
ISBN: 9789089530455
Uitgever: Ailantus
Bijzonderheden: Goed - gebruikssporen
Prijs: € 2,50
Verzendkosten: € 6,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Twee auto?s botsen op elkaar. Die van Clara heeft een deuk en de andere is total loss. Er tuimelen ouders, kinderen en een oma uit. In het ziekenhuis wordt alleen de moeder verder onderzocht en constateert men borstkanker. Het dakloze gezin raakt in paniek en Clara biedt in een opwelling haar huis aan. Nu krijgt ze een kans, want doordat ze jarenlang haar ouders heeft verzorgd, heeft ze nooit iets van haar leven gemaakt. Na één nacht gaat de vader ervandoor en oma trekt zich terug in zichzelf. Clara staat er alleen voor. Ze gaat van de kinderen houden en neemt drastische beslissingen die haar leven voor altijd veranderen. Realiseert ze zich dat het leenkinderen zijn? Marina Endicotts boek verscheen bij een kleine uitgeverij, verkocht steeds beter en kreeg allerlei prijzen. Dat bewijst dat jury?s het een goed boek vinden en dat het lezers weet te raken.
Verder lezen

Books4Life Tilburg uit Tilburg

zakelijk

Logo Books4Life Tilburg

Books 4 Life exploiteert winkels in tweedehands boeken voor het goede doel, gerund door vrijwilligers. Books 4 Life heeft vestigingen in Amsterdam, Eindhoven, Groningen, Nijmegen, Tilburg en Utrecht. En in Oostenrijk in Graz en Wenen.
Meer informatie vindt u op www.books4lifetilburg.nl. Op deze site staat beschreven welke goede doelen Books 4 Life Tilburg steunt. Ook kunt u er lezen hoe u boeken kunt schenken en kopen en hoe u vrijwilliger of sponsor kunt worden.
e-mailadres: info@books4lifetilburg.nl
telefoon: 013-4663680
bezoekadres winkel:
Gebouw C, Kamer 045
op de Universiteit van Tilburg,
Warandelaan 2,
5037 AB Tilburg
Verder lezen

De verkoper zal binnen 4 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.