Conny Eisinga, Conny Eisinga - Historische Helden - Een raadsel

Schrijver:
Titel: Historische Helden - Een raadsel op zolder
ISBN: 9789085605799
Uitgever: Niño
Bijzonderheden: Conditie: Als nieuw
Prijs: € 42,60
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Eenmaal boven had Douwe uit staan hijgen. Toen zijn ogen aan het donker gewend waren, kon hij niet geloven wat hij zag: een vreemd bouwwerk van stangen en raderen dat tot achterin de zolder doorliep. Verbaasd wilde hij dichterbij gaan kijken, maar net op dat moment riep de baas hem naar beneden. Met tegenzin ging Douwe de smalle trap weer af. Wat voerde de baas daar uit? Hij durfde er niet naar te vragen. Misschien was het wel een geheim, misschien zou de baas boos worden dat hij het had gezien. Was het een uitvinding? Een wolkammechaniek dat nog niemand mocht zien? Of de binnenkant van een reuzegrote klok? In Douwes fantasie was alles mogelijk.

Douwe Bakker is een Friese jongen van twaalf jaar. Zijn moeder is overleden en zijn vader is vertrokken naar Groenland om op walvissen te jagen. Als de tante bij wie hij woont gaat verhuizen blijft Douwe alleen achter in Franeker. Gelukkig kan hij aan de slag als knecht in de wolkammerij van Eise Eisinga. Langzamerhand komt Douwe er achter dat zijn baas wel een heel vreemde hobby heeft¿
Eise Eisinga (1744-1828) bouwde in zijn woonhuis een planetarium. De professoren van de universiteit van Franeker waren stomverbaasd. Hoe had deze man dit alles voor elkaar gekregen? Dit is het verhaal over een genie, een superwetenschapper uit de achttiende eeuw.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Conny Eisinga, Conny Eisinga - Historische Helden - Een raadsel op zolder