Jenny Colgan - Café Zon & Zee

Schrijver:
Titel: Café Zon & Zee
ISBN: 9789036436939
Uitgever: Grote Letter Bibliotheek
Bijzonderheden: Conditie: Als nieuw
Prijs: € 27,85
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Café Zon & Zee is een heerlijke feelgood roman geschreven door Jenny Colgan. Het verhaal speelt zich af op het prachtige eiland Mure, gelegen voor de kust van Schotland. Het boek neemt de lezer mee op een betoverende reis vol liefde, vriendschap en nieuwe kansen.

Het verhaal draait om Flora MacKenzie, een jonge vrouw die haar leven in Londen achterlaat om terug te keren naar haar geboorteplaats Mure. Ze heeft genoeg van de drukte en het stressvolle stadsleven en hoopt op het rustige eiland een nieuw begin te maken. Flora neemt de uitdaging aan om het vervallen café van haar overleden moeder nieuw leven in te blazen en om het eiland te laten bloeien.

Op Mure ontmoet Flora een kleurrijke cast van personages, waaronder haar eigenzinnige broers, haar excentrieke vader en de knappe Joel, een man die haar hart sneller doet kloppen. Samen met haar nieuwe vrienden en buren begint Flora aan een avontuurlijke reis vol verrassingen en uitdagingen.

Terwijl Flora het café opknapt en haar best doet om de lokale bevolking tevreden te stellen, ontdekt ze dat het leven op Mure niet altijd zo idyllisch is als het lijkt. Ze wordt geconfronteerd met tegenslagen, persoonlijke strubbelingen en de eeuwige strijd tegen de elementen. Maar met de steun van haar vrienden en de warmte van de gemeenschap, leert Flora dat ze sterker is dan ze ooit had gedacht.

Café Zon & Zee is een hartverwarmend verhaal dat de lezer meeneemt naar een adembenemende omgeving. Jenny Colgan weet de schoonheid van het eiland Mure tot leven te brengen met haar levendige beschrijvingen en beeldende schrijfstijl. Het boek zit vol met humor, romantiek en emotionele momenten die de lezer zullen raken.

Het verhaal van Café Zon & Zee gaat niet alleen over het herontdekken van je roots, maar ook over het vinden van je eigen geluk en het omarmen van verandering. Het is een verhaal dat je laat lachen, huilen en je hart verwarmt.

Met Café Zon & Zee heeft Jenny Colgan opnieuw een meeslepende roman geschreven die je meeneemt naar een andere wereld. Het boek is perfect voor iedereen die houdt van feelgood verhalen, Schotland en het idee van een nieuw begin. Het is een boek dat je met een glimlach op je gezicht achterlaat en je doet verlangen naar een eigen plekje op Mure.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Jenny Colgan - Café Zon & Zee