Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Joh. de Haas. - Gedenkt uw voorgangers.

Schrijver:
Titel: Gedenkt uw voorgangers.
Uitgever: NULL
Bijzonderheden: 0pp
Prijs: € 30,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Joh. de Haas: Gedenkt uw voorgangers

 

5 delen

 

Van zijn hand verscheen o.a. Van Dominees en Gemeenten een bundel schetsen uit de Geschiedenis van de Gereformeerde Kerken in Nederland. Een vervolg hierop is in voorbereiding.

 

De 5-delige serie Gedenkt uw voorgangers (houdt uw voorgangers in gedachtenis, Hebr. 13:7) bevat de biografische bijzonderheden van alle predikanten, die gediend hebben in kerken van Nederland en Duitsland, voortgekomen uit de afscheiding van 1834.

 

Joh. de Haas
Johannes de Haas werd op 19 februari 1912 in 's-Gravenhage geboren. Hij woonde daar tot zijn emigratie in 1947 naar Canada (Alberta), alwaar hij zich vestigde als detaillist. Hij vertrok na vier jaar naar Brits Columbia en vestigde zich dicht bij Vancouver aan de Westkust. De Haas dreef daar vele jaren een groothandel en een detailzaak in importartikelen uit Nederland. Sinds kort heeft zijn zoon dee onderneming overgenomen en kan Joh. de Haas zich als auteur geheel wijden aan zijn manuscripten.
Verder lezen

De Boekenkamer

zakelijk

De Boekenkamer uit Kootwijkerbroek

Logo De Boekenkamer

Beste bezoeker,
Welkom in het meest actuele aanbod van De Boekenkamer.
Bent u 'boekzoekende' ?? Waarschijnlijk kunnen wij u helpen. Is het gezochte boek hier niet aanwezig, kijk dan op onze internetsite. Of bezoek onze winkel in Kootwijkerbroek. Afstand te groot?? bel onze vriendelijke medewerkers en vraag naar de mogelijkheden.
De Boekenkamer,
Wesselseweg 178-2,
3774 RM, Kootwijkerbroek,
0342-440590,
na 18:00: 06-27435409
info@deboekenkamer.nl
www.deboekenkamer.nl

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.