H. Kuijer - Knopen tellen

Schrijver:
Titel: Knopen tellen
ISBN: 9789079122011
Uitgever: Bosch En Suykerbuyk
Bijzonderheden: Conditie: Goed
Prijs: € 7,35
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
In dit aangrijpende, waargebeurde verhaal waarin Henk geconfronteerd wordt met de onthutsende mededeling nog maar een paar maanden te leven te hebben, lezen we over zijn lotgevallen gedurende tien jaar in de zorg. Over zijn gevecht tegen de ziekte kanker en tegen de gezondheidszorg. Tijdens zijn overlevingstocht tussen hoop en vrees komt hij veel misstanden in de zorgverlening tegen.
Er wordt slecht met patiënten gecommuniceerd, artsen zien patiënten op een veel te technische manier, ziekenhuizen en afdelingen werken onderling erbarmelijk slecht samen, artsen en hun assistenten zijn vaak onbeleefd, hooghartig en kortaf.
We lezen over de opeenstapeling van fouten en vergissingen: van het kastje naar de muur, zoekgeraakte patiëntendossiers, de lange wachttijden, onzorgvuldige analyses, second- opinions en dan uiteindelijk maar knopen tellen: wel opereren, niet opereren, wel opereren...

Dit is een bijzonder waardevol boekje voor allen die zich de vraag stellen in hoeverre er naar een patiënt geluisterd wordt, in hoeverre een cliënt daadwerkelijk centraal staat.

Henk Kuijer kon zijn publicatie nog aanbieden in de Tweede Kamer. Vlak daarna, op 7 oktober 2007, overleed hij.
Dit verhaal roept veel reacties op. Daarmee heeft Henk bereikt wat hij wilde: dat hulpverleners in de zorgsector nadenken over de wijze waarop zij cliënten bejegenen.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

H. Kuijer - Knopen tellen