J. Berg - Geluk? Daar kom ik mijn bed niet voor uit!

Schrijver:
Titel: Geluk? Daar kom ik mijn bed niet voor uit!
ISBN: 9789032508708
Uitgever: de Kern
Bijzonderheden: Goed - Gelezen en hoekje kaft voor.
Prijs: € 3,00
Verzendkosten: € 6,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Wat is geluk? De een denkt dat het geluk zit in een tweede partner of een grotere auto; de ander vindt dat geluk je 'per ongeluk' overkomt en weer een ander gelooft er niet (meer) in.
De journalisten Jacqueline Berg en Tijn Touber denken er totaal anders over. Ze geven allebei al jaren 'lessen in geluk' en zijn ervan overtuigd dat het echte begint met positief en constructief denken over jezelf. De auteurs laten zien hoe belangrijk het is om allereerst het ontstaan van geluk en verdriet, positiviteit en negativiteit te begrijpen. Vanuit dit inzicht is het dan mogelijk om 'geluk' zelf te creƫren, in je eigen leven en in relaties met anderen.
In dit boek, dat gebaseerd is op de cursus Positief Denknen die Jacqueline Berg in 1987 ontwikkelde, staan praktische methoden en oefeningen tegen piekeren en stress, frustraties en verdriet, verslavingen en teleurstellingen. Het biedt tevens suggesties om zelfvertrouwen te herwinnen en om gelukkig te blijven.
Verder lezen

Books4Life Tilburg uit Tilburg

zakelijk

Logo Books4Life Tilburg

Books 4 Life exploiteert winkels in tweedehands boeken voor het goede doel, gerund door vrijwilligers. Books 4 Life heeft vestigingen in Amsterdam, Eindhoven, Groningen, Nijmegen, Tilburg en Utrecht. En in Oostenrijk in Graz en Wenen.
Meer informatie vindt u op www.books4lifetilburg.nl. Op deze site staat beschreven welke goede doelen Books 4 Life Tilburg steunt. Ook kunt u er lezen hoe u boeken kunt schenken en kopen en hoe u vrijwilliger of sponsor kunt worden.
e-mailadres: info@books4lifetilburg.nl
telefoon: 013-4663680
bezoekadres winkel:
Gebouw C, Kamer 045
op de Universiteit van Tilburg,
Warandelaan 2,
5037 AB Tilburg
Verder lezen

De verkoper zal binnen 4 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.