Aafke Moons, Mariëlle Bovenhoff - Basisboek spelling met MyLab

Schrijver:
Titel: Basisboek spelling met MyLab NL toegangscode
ISBN: 9789043032995
Uitgever: Pearson Benelux B.V.
Bijzonderheden: Conditie: Goed, specifieke informatie: we kunnen niet garanderen dat de toegangscode nog werkt
Prijs: € 8,45
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Basisboek spelling bestaat uit tien hoofdstukken over lastige aspecten van de spelling: van werkwoordspelling en de regels voor het aaneenschrijven van woorden tot het plaatsen van accenten en leestekens. Het is een naslagwerk en oefenboek ineen. Ieder hoofdstuk bevat opgaven om de besproken spellingregels te oefenen en na te gaan of je de stof onder de knie hebt. Basisboek spelling is geschreven voor iedereen die wel eens moeite heeft met de spelling van het Nederlands. Deze derde editie is geactualiseerd en bevat veel nieuwe oefeningen, zowel in het boek als op de bijbehorende website. Dit boek bevat een toegangscode voor MyLab

Nederlandstalig. Op de website www.pearsonmylab.nl staat voor studenten veel aanvullend materiaal, zoals dictees, stappenschema's, extra uitleg en een groot aantal interactieve oefeningen om de spellingvaardigheid te verbeteren. Ook staan alle antwoorden op de oefeningen uit het boek op deze website, wat het boek geschikt maakt voor zelfstudie. Extra leuk om mee te oefenen zijn de Spellingspellen: twee reeksen korte, speelse oefeningen waarmee je je spellingvaardigheid toetst. Voor docenten is een digitale toetsenbank beschikbaar, waarmee zij op eenvoudige wijze in Blackboard toetsen kunnen samenstellen en (automatisch) corrigeren. Deze toetsmodule maakt het boek bij uitstek bruikbaar in het (hoger) onderwijs. Aafke Moons studeerde Engels en is sinds 2001 freelance auteur en redacteur van educatieve publicaties. Zij heeft onder andere meegewerkt aan methoden Engels en Nederlands voor het voortgezet onderwijs en het mbo. Mariëlle Bovenhoff studeerde Nederlands en is sinds 2005 als docent Nederlands, onderzoeker en schrijver verbonden aan de Hanzehogeschool Groningen. Gerard Latjes studeerde Nederlands. Sinds 1992 is hij als E-Learning Coach en docent Communicatieve Vaardigheden verbonden aan Avans Hogeschool in 's-Hertogenbosch.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Aafke Moons, Mariëlle Bovenhoff - Basisboek spelling met MyLab NL toegangscode