Ton Lohman - Alle Franse Personenauto'S 1945-1985

Schrijver:
Titel: Alle Franse Personenauto'S 1945-1985
ISBN: 9789038914459
Uitgever: Elmar
Bijzonderheden: Conditie: Goed
Prijs: € 40,00
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Franse klassiekers zijn in de lage landen al decennia lang populair. Reeds in de vroege jaren zeventig gingen Nederlandse studenten in Frankrijk op zoek naar koopjes in de vorm van Citroën Traction Avants en Peugeots 203. Later kwam de in ons land zo gewilde Citroën DS erbij en dat zelfs in duizendtallen. Tegenwoordig is de jacht op Eenden en Renaults 4 in volle gang. Een mooie aanleiding om de auto's uit de periode 1945-1985 eens in een boek onder te brengen.
Naast de grote merken als Citroën, Peugeot en Renault komen ook vrijwel alle andere Franse fabrikanten aan bod. Verdwenen merken als Facel Vega, Delage, Delahaye, Ford France, Hotchkiss, Panhard, Simca en Talbot, maar ook kleinere als DB, Rolux, Sera en Sovam. Toppers als de Peugeot 404 maar ook geflopte wagens als de Chrysler 160. De clubs waarin liefhebbers van Franse klassiekers zich hebben verenigd behoren tot de grootste van het land. Heel wat fanaten verplaatsen zich nog dagelijks in een oude Fransoos en auteur Ton Lohman mag zichzelf daar ook toe rekenen. In dit boek staan een kleine 200 Franse auto's afgebeeld met een korte introductie van het merk en vervolgens bij de foto's van de afzonderlijke typen begeleidende teksten en technische gegevens. Heerlijk om eens door te bladeren en handzaam om een model in op te zoeken.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Ton Lohman - Alle Franse Personenauto'S 1945-1985