Roos van Hoof 234430 - Melkzuurgisting als bewaarmethode en in

Schrijver:
Titel: Melkzuurgisting als bewaarmethode en in de dagelijkse voeding praktische tips en vele recepten
ISBN: 9789081739474
Taal: Nederlands
Uitgever: Brouwland bvba
Bijzonderheden: Goed, Paperback
Prijs: € 8,00
Verzendkosten: € 4,50 (binnen Nederland)
Meer info:
\"Melkzuurgisting als bewaarmethode en in de dagelijkse voeding\" is een zeer praktisch boek met talrijke recepten waarin duidelijk wordt uitgelegd op welke manier u kolen en andere groenten zuurt. Ook het maken van platte kaas, yoghurt, kefir, komboecha en zuurdesembrood komen uitgebreid aan bod.\n\nMelkzuurfermentatie dient in de eerste plaats om de houdbaarheid van voedingswaren te verlengen.\nBij melkzuurfermentatie is er geen verlies van voedingswaren, toxische en onverteerbare stoffen verdwijnen of worden gereduceerd door de vergisting. Tijdens het fermenteren worden antioxidanten aangemaakt en blijven vitaminen C behouden.\n\nGefermenteerde producten zijn lichter verteerbaar, hebben een gunstig effect op de darmflora en bevatten weinig calorieën !
Verder lezen

De Slegte uit Almere

zakelijk

Logo De Slegte

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Roos van Hoof 234430 - Melkzuurgisting als bewaarmethode en in de dagelijkse voeding praktische tips en vele recepten