Roos van Hoof 234430 - Melkzuurgisting als bewaarmethode en in
Schrijver: | Roos van Hoof 234430 |
---|---|
Titel: | Melkzuurgisting als bewaarmethode en in de dagelijkse voeding praktische tips en vele recepten |
ISBN: | 9789081739474 |
Taal: | Nederlands |
Uitgever: | Brouwland bvba |
Bijzonderheden: | Goed, Paperback |
Prijs: | € 8,00 |
Verzendkosten: | € 4,50 (binnen Nederland) |
Meer info: |
\"Melkzuurgisting als bewaarmethode en in de dagelijkse voeding\" is een zeer praktisch boek met talrijke recepten waarin duidelijk wordt uitgelegd op welke manier u kolen en andere groenten zuurt. Ook het maken van platte kaas, yoghurt, kefir, komboecha en zuurdesembrood komen uitgebreid aan bod.\n\nMelkzuurfermentatie dient in de eerste plaats om de houdbaarheid van voedingswaren te verlengen.\nBij melkzuurfermentatie is er geen verlies van voedingswaren, toxische en onverteerbare stoffen verdwijnen of worden gereduceerd door de vergisting. Tijdens het fermenteren worden antioxidanten aangemaakt en blijven vitaminen C behouden.\n\nGefermenteerde producten zijn lichter verteerbaar, hebben een gunstig effect op de darmflora en bevatten weinig calorieën !
|
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.