Koomen, T., Baarda, R. - Tmap test Topics / gebaseerd op het st

Schrijver:
Titel: Tmap test Topics / gebaseerd op het standaardwerk Testen volgwens TMap
ISBN: 9789072194701
Taal: Nederlands
Uitgever: Uitgeverij Tutein Nolthenius
Bijzonderheden: Conditie: als nieuw, 2004, 370pp, paperback
Prijs: € 12,50
Verzendkosten: Gratis (binnen Nederland)
Meer info:
TMap Test Topics beschrijft hoe de generieke testmethodiek TMap toegepast dient te worden bij actuele IT-thema's. Deze thema's strekken zich uit van pakketimplementaties en datawarehouses, via iteratief ontwikkelen met componenten, RUP en DSDM naar PRINCE2. Daarnaast krijgen thema's die op testgebied zelf spelen aandacht: testen van ketens van systemen en processen, exploratory testing, testen van embedded systemen, issues rondom het outsourcen van testen en - passend bij de actualiteit van IT-governance - business driven test management. In dit laatste thema wordt beschreven hoe het (TMap-) testproces zodanig ingericht wordt dat de business als opdrachtgever het testproces kan sturen op basis van kosten, einddatum en risico's.

TMap Test Topics is geschreven voor (organisaties met) testers die de TMap-methodiek kennen en willen weten hoe TMap toegepast moet worden in hún specifieke situatie. Dit boek is gebaseerd op het standaardwerk "Testen volgens TMap", geschreven door Martin Pol, Ruud Teunissen en Erik van Veenendaal.
Veel andere TMap-informatie, waaronder bijlagen van dit boek, is te vinden op de website www.tmap.net.

Door de inbreng van vele testexperts, zowel schrijvers als reviewers, is het beste uit de markt voor u verzameld. De eindredactie was in handen van de afdeling Business Development van Software Control, de Test en QA-divisie van Sogeti Nederland BV. Beide redacteuren zijn bij deze afdeling werkzaam.
Verder lezen

Boek Plaza uit Assen

zakelijk

Logo Boek Plaza

Hallo,
Boek Plaza Maria is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 82201609.
Boeken besteld en betaald voor 16h00 worden dezelfde dag nog verstuurd.
Heeft u een vraag, mail ons dan. Wij reageren binnen 1 dag.
Met vriendelijke groet,
Boek Plaza Maria

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Koomen, T., Baarda, R. - Tmap test Topics / gebaseerd op het standaardwerk Testen volgwens TMap Koomen, T., Baarda, R. - Tmap test Topics / gebaseerd op het standaardwerk Testen volgwens TMap

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Boek Plaza

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Boek Plaza
    Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
  • Identiteit verkoper:
    Boek Plaza Maria
    Kamer van Koophandel nummer: 82201609
    NL003653476B43
    https://www.boekplaza.com/
  • Na uw bestelling ontvangen u en Boek Plaza een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Boek Plaza vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Boek Plaza kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.